я сам часто готую (дружині приємно і полегшує їй життя)
5.
кухня - це бабська справа
6.
а що? ще й таке буває?
7.
своя відповідь
Ви не можете бачити результати опитування поки не проголосуєте самі!
Опитування відкрите 19 травня 2008 р.
Обмежень по часу немає.
Пройшло 6163 днів.
Кількість повідомлень, необхідних для прийняття участі в опитуванні: 2
Кількість днів проведених на сайті, необхідних для прийняття участі в опитуванні: 2
Від одної жінки почула таке: мій чоловік завжди стільки всього наготує і потім змушує мене все те їсти..
От цікаво, як ви ставитеся до таких чоловіків, які можуть приготувати не гріше від жінки, а може і навіть краще (професійних кухарів не беремо до уваги)
"Тримай звязок зі мною, завтра вийдемо в еТер"
PRILUCHANIN
Форумчянин
Номер: 1229
З: Украина, Прилуки
Зареєстрований: 27 жовтня 2009 р.
Попереджень: 0
Нагороди:
мені подобається, коли чоловік на кухні не те, що готовить, а хоча б допомагає готувати - почістити, покришити, покрутити, тощо. і якщо де-хто скаже, що це не "чоловіча" справа, то я вважаю допомогу на кухні, чи по господарству, однією з якостей "настоящого" мужчіни))
а от коли деякі чоловіки сидячі на кухні і нічим не допомагаючи всовують свого носа в готовку, своїми замєчаніями чи совєтами - могу і ложкою по лобу дать, ггггг)
Я от наприклад з пятого класу подружився з плитою, так склались сімейні обставини, і покищо з голоду не помер, правда буває що їсти хочеться, а настрою готувати немає, тоді щось на скору руку стряпаю)
OLEX
З Новим Роком!
Номер: 1
З: UA, Прилуки
Зареєстрований: 21 листопада 2006 р.
Нагороди:
Мені подобається коли чоловіки готують на кухні, або хоча б допомагають!! А що стосується випічки, то у чоловіків виходить навіть смачніше - більше сили, тісто краще вимішують!!
Я такая, как есть, я не буду другой,
Я такая, как есть, и останусь такой.
Я наивна бываю, бываю - вредна,
НО ТАКАЯ, КАК ЕСТЬ, Я НА СВЕТЕ ОДНА!
Bonya
Боненятко форуму
Номер: 442
З: Украина,
Зареєстрований: 28 березня 2008 р.
Нагороди: