А ти в фотошопі коладжа не зробиш! ФУУУУУУ ЛАМЕРИЩЕ!
А вінду ти ще при мені не установив за 7 минут щоб казать мені учісь!!!!
-----
Добавлено 29 мая 2008 г., 16:36:46:
А мене і пол часа утраюює установкі! я не спішу і не переустанавлюю її кожен день
-----
Добавлено 29 мая 2008 г., 16:37:36:
yellowcard, І вопрос якщо ти не поняв був заданий не тобі а Хелен!
Ниипёт кому он был задан.
Если есть желание - можем потягаться, кто больше знает в этом плане. Есть вещи которые знаю я и не знаешь ты и наоборот. так что успокойся.
КВН-РАСКВН
Casey
Ветеран
Номер: 97
З: , Pryluky
Зареєстрований: 7 травня 2007 р.
Попереджень: 0
Нагороди:
це шо новий вид ламера!!! ламер профі. чи це чайник-профісіонал!
для всіх пояснюю - у тих галузях, що я знаю і вмію робити -я профі! А ні з ким іншим я себе порівнювати не буду! Я не вмію переустанавлювати вінду, не вмію програмувати сайти, не дуже знаюся на фотошопі..
І взагалі - все ж пізнається у порівнянні сподіваюся, цього ніхто з вас заперечувати не буде?).
Якщо порівняти мене з Олексом у двох напрямках - програмування і ексель -то в програмуванні - я чайник, він профі, в екселі - він-знає трошки менше від мене (з його ж слів).. Ну це все умовно.. я не можу судити, хто з вас у чому спец... Тому і висновків робити не буду..
Короче, я - профі!
-----
Повідомлення редагувалося 1 разів. Останнє редагування: Helen (29 травня 2008 р., 17:51:53)
"Тримай звязок зі мною, завтра вийдемо в еТер"
yellowcard
Авторитет
Номер: 32
З: Польша, Гданськ
Зареєстрований: 23 січня 2007 р.
Попереджень: 0
Нагороди:
до речі, в цій темі яскраво проявляється український менталітет. Замість того, щоб порадіти, що хтось вважає себе профі, ви починаєте піддавати це сумнівам і казати "який же ти профі - ти просто чайник!" фу!
-----
Повідомлення редагувалося 1 разів. Останнє редагування: Helen (30 травня 2008 р., 18:29:18)
"Тримай звязок зі мною, завтра вийдемо в еТер"
Whiteman
КТУЛХУ
Номер: 295
З: Украина, Прилуки
Зареєстрований: 2 грудня 2007 р.
Попереджень: 5
Нагороди:
Цитата
Кем вы себя читаете?
Короче професор винду за 7 минут не поставиш ни как. Те ясно? Проверено неоднократно! В паутине нашол гдето ты хоть пробывал тот способ там ещо пишут что можна переустановить и за 2 минуты дак шо ты тепер будеш бить сибя в грудь и доказевать что можеш переустановить за 2 минуты ?
Так шо жри полоний 212 P.S Вирдикт yellowcard-----> Ламеееерище и ТоЧкА
ho4u_pizzu
Медвед :)
Номер: 23
З: , Александрия
Зареєстрований: 22 грудня 2006 р.
Попереджень: 3
Нагороди: