Да и хотелось бы побольше природы.Если можна ставок на Дидовцях-Голубовка-Удай-три сосны що на Ладан-нова Гребля и т.д.
буде літо буде все "Дидовці-Голубовка-Удай-три сосны що на Ладан-нова Гребля " а зараз зима. Ставок на Дидовцях в зимку спускають, в лісі грибів нема, да і холодно ходити по лісі.
Helen
Блукаюча зірка
Номер: 6
З: Украина, Прилуки
Зареєстрований: 21 листопада 2006 р.
Попереджень: 0
Нагороди:
Дуже добре, що в лівій колонці є місце для "случайного фото". Бо інакше б шановний porosytenkokoly його своїми фотками зайняв.
Ну прям "самовлюбленный нарцисс"
-----
Повідомлення редагувалося 1 разів. Останнє редагування: Helen (1 березня 2007 р., 18:50:55)
"Тримай звязок зі мною, завтра вийдемо в еТер"
yctan4ik
Критик
Номер: 19
З: Україна - Польша,
Зареєстрований: 13 грудня 2006 р.
Нагороди:
люди пердлагаю забанити porosytenkokoly ато він уже дістав своїми фотками, Helen, ти модератор зроби це, хотяби один день устрой йому.
а фоткі я свої ставлю щоб porosytenkokoly хоч небачити!!!
Helen
Блукаюча зірка
Нагороди:
yctan4ik, на жаль, я не маю права банити. Це тільки шановний Олекс має таке право. Я б з радістю забанила і навіть не за те, що на мою адресу щось там написав, а що гне матники у коментарях і накручує фотки
Frankinshtain
Dj beast
Номер: 33
З: Юкрейн, Прилуки.info
Зареєстрований: 30 січня 2007 р.
Попереджень: 2
Нагороди:
porosytenkokoly, що мені подобається у твоїх фотках - дак це обрамлення. У фотошопі чи де ти його робив - так наче пензликом проведено по контуру. Оце прикольно. А так.... Звичайні фотки. І в інеті, про який ти весь час торочиш - таких теж повно.
LIZARD
Начальник модераторов
Номер: 11
З: РОССИЯ, Москва
Зареєстрований: 29 листопада 2006 р.
Попереджень: 4
Нагороди:
Helen,
Отут ти правельно пiдмiтила!!!
Тiльки проблема тут приймае ГЛОБАЛЬНИЙ I ШИРШИЙ характер! Поросятенко не просто контури обводить... у нього хватае наглостi БУРЖУЙСЬКИМ пензликом проводити по УКРАИНСЬКИМ контурам!!! I виробляе вiн це без всякого угризення совiстi.
От тепер ти, як модератор, думай... шо робить? Як тут буть? Бо поросятенко може скоро i други контури наводить без всякого спросу.
Отличительные черты настоящего свидомого:
"Доказательство недоказуемого, опровержение очевидного и доказанного".
Helen
Блукаюча зірка
Нагороди: