|
За місяцьЗа тиждень
В цьому місяці фото ще не оцінювалися!
За місяцьЗа тиждень
В цьому тижні фото ще не оцінювалися!
В цьому місяці фотографії не обговорювались.
|
Переглядів: 86610 | Відповідей: 116
Страницы (12): «-10‹789101112
Автор | Повідомлення |
OLEX
З Новим Роком!
Номер: 1
З: UA, Прилуки
Зареєстрований: 21 листопада 2006 р.
Попереджень: 0
Нагороди: |
|
|
serennisima
♎
Номер: 330
З: Україна-ненька, рідне місто
Зареєстрований: 24 грудня 2007 р.
|
|
Мама (гость)
|
Пост №112 | Доданий: 28 січня 2009 р., 11:56:31 |
|
Еще раз говорю!УМЕНЯ БУДЕТ СЕМЬЯ С МОИМ МУЖЕМ,А НЕ С ЧУЖИМ!Что я говорю непонятно?Не надо искажать смысл.А о ЗАГСе я сказала лишь в ответ на предложение зарегистрироваться на форуме.Дубиль здесь ни при чем.Вообще.Так понятнее?Вообще,до тошноты надоела эта тема...
|
|
|
|
Helen
Блукаюча зірка
Номер: 6
З: Украина, Прилуки
Пост №113 | Доданий: 28 січня 2009 р., 12:01:16 |
|
Дак зараз прикриємо цю тему! Я взагалі не розмуію, чого ми тут розбираємо чиєсь особисте життя!
Тема взагалі-то про його суспільну діяльність!
|
"Тримай звязок зі мною, завтра вийдемо в еТер" |
|
|
OLEX
З Новим Роком!
|
|
Мама (гость)
|
Пост №115 | Доданий: 28 січня 2009 р., 12:08:17 |
|
Какое богатое у некоторых воображение.Неужели я по средам и пятницам только пишу?..Дело в том,что мне многое некогда,действительно дел невпроворот.К кому может и ироничное отношение,а к кому вообще нет никакого.Никто не читает мои мысли,никто не на моей волне...Все догадки невпопад.Я таки откладываю,даже забыла уже,посмотрим,как дальше будет
|
|
|
|
OLEX
З Новим Роком!
|
|
Helen
Блукаюча зірка
Номер: 6
З: Украина, Прилуки
Пост №117 | Доданий: 21 лютого 2009 р., 13:33:07 |
|
У Бога немає інших рук, щоб творити добро
Переконаний лауреат конкурсу «Благодійник року-2008» Валерій Дубіль.
Минулої суботи в Чернігові урочисто вшановували лауреатів конкурсу «Благодійник року-2008». Цей конкурс проводився з ініціативи обласної асоціації «Ради Чернігівщини», яку очолює Наталія Романова. Одним із перших на сцену зали засідань обласної ради, де проходила ця церемонія, піднявся народний депутат України, засновник благодійного фонду «Європа» Валерій Дубіль.
Мабуть, у нашому місті немає жодного медичного закладу, який би залишився поза зоною уваги фонду «Європа». Протягом минулого року для лікарень і поліклінік Чернігова було куплено життєво важливе медичне обладнання на суму 1,5 мільйона гривень. Цим обладнанням користуються більш ніж 60% чернігівців. 200 тисяч гривень було виділено для потреб навчальних закладів. Практично в усі школи міста надійшли новий спортивний інвентар, книги для позакласного читання, комп‘ютери. У деяких класних кімнатах був зроблений ремонт.
Дитячим дошкільним закладам була надана адресна допомога. Так, наприклад, ДНЗ №74, №45, №73, №60, №70 допомогли з купівлею матеріалів для ремонту, ДНЗ №19, №65, №62 купили постільну білизну, ДНЗ №24, №39—дитячі стільчики, в ДНЗ №43 обладнали кабінет психологічного розвантаження, для ДНЗ №32 придбали музичний центр, а для ДНЗ №2 — телевізор і ОЮ-програвач. Фонд «Європа» упродовж кількох років підтримує організації ветеранів та багатодітні сім‘ї, надає допомогу дітям-інвалідам. Географія благодійної допомоги фонду охоплює не лише Чернігів, а й Прилуки, а також Прилуцький, Талалаївський, Ічнянський та Варвинський райони Чернігівщини.
— У першу чергу я хочу подякувати нашій обласній владі в особі Наталії Андріївни за увагу до тих, хто займається благодійністю, це дуже приємно, — сказав Валерій Дубіль. — Я вважаю, що благодійність іде від душі, вона у жодному разі не може бути пов‘язаною з політикою. Навпаки, політикам необхідно об‘єднатися і все більше допомагати людям, особливо у такий непростий для нашої країни час. Наш фонд не має наміру скорочувати обсяги благодійної допомоги, думаю, що ми допомагатимемо все більше і більше.
За словами Валерія Дубіля, ніщо так не радує, як надання реальної допомоги дітям, у яких, наприклад, виявлені злоякісні утворення. Якщо за фінансової підтримки фонду «Європа» проводяться операції і дитину рятують, це щастя! Радісно, коли люди похилого віку, які втратили слух чи зір, відновлюють його після лікування в столиці або коли їм купують слухові апарати. Медицина — це саме та, рідна для Валерія Дубіля галузь, якій він має намір приділяти першочергову увагу і у Верховній Раді, і на місцевому рівні.
— Необхідно приймати закони про обов‘язкове медичне страхування, — вважає він. — А в області допомагатимемо і лікарням, і ФАПам купувати обладнання, медичні препарати. На периферії часто не вистачає елементарного, наприклад немає апаратів для вимірювання тиску.
Є ще одна сфера, в якій виявляється благодійність народного депутата. Щоправда, він не хотів би цього афішувати. Йдеться про допомогу православним храмам, монастирям, церковним громадам. Як віруюча людина, Валерій Дубіль жертвує гроші на ремонт і реставрацію, купівлю дзвонів. Найдорожчий його серцю — Густинський Свято-Троїцький монастир недалеко від рідних для Валерія Прилук. Саме там він найчастіше буває, там відпочиває душею. «Владика Амвросій сказав сьогодні дуже важливі для кожного з нас слова, нагадав, що ми маємо турбуватися про свою душу, турбуватися про ближніх і прожити життя так, щоб залишити на землі добрий слід», — підсумував благодійник.
Таїсія ПОЛІЩУК
газета "ГАРТ"
|
"Тримай звязок зі мною, завтра вийдемо в еТер" |
|
|
Страницы (12): «-10‹789101112
Тема закрита для обговорення!Причина: не потребує обговорення Закрив: Helen
|
Сьогодні день народження у 1 користувачів:
MeLoMaN, Сьогодні віртуальний день народження у 15 користувачів:
OLEX, bOOmer, ASS, Tester, crok, Helen, djcrok, tereha, Tyt24vcytki, infeeniti, wolf88, solnce_vik, tato28, vetal_da, Khrystyna,
Модератори: Helen, watt, Tyt24vcytki
|
|