Де можна почитать ПРАВА И ОБЯЗАННОСТИ МОДЕРАТОРА?
Бачу, шо кроме делать зауваження та на якесь время в чатi роти затикать людям, ОТДЕЛЬНИ модератори больше нiчого не роблять.
Лена - молодець, якусь движуху робить. А остальни шо?
От дивися... ПРИМЕР:
1)Сьогоднi пишу в теме "Зустріч форумчан, початок серпня 2008" ... потом полiзь ще шото дописать, шукаю - НЕМА. Дивлюся, а тут ще "Дата зустрічі форумчан " есть... НАЩО ДЕРЖАТЬ ПО НЕСКОЛЬКО ПОХОЖИХ ТЕМ??? Суть то одна... ВСТРЕЧА ФОРУМЧАН !!! Пиши все туда. Чи будем роздувать... одиному в голову взбреде шо б всi у жовтих трусах були... написав тему "ВСТРЕЧА ФОРУМЧАН У ЖОВТИХ ТРУСЕЛЯХ", другому у голову взбрело ... чётко назначить время сбора... "ВСТРЕЧА ФОРУМЧАН В 14.00", третьому ще шото... и пошло.
Аце получаеться того, шо модератори не дивляться за порядком.
Я токо бачив шо Лена да ти тему закриваеш, та пишеш, шо обуждение перенесено туда-то.
2) Я вже не раз казав... треба продивляться темы!!! Тема, яка не пользуеться спросом ВАЩЕ УБИРАТЬ !!! Стоко всяких тем розвелось... УЖАСТЬ. Чи воно ото аби шось написать, и типа шо б галочку поставили шо не байдужий, шо якусь лепту вносить.... Я не пойму.
Як хто через год вспомнить, так хай краще ЩШЕ РАЗ ТЕМУ СОЗДАСТЬ. Якась движуха начнеться.
P.S. Темка тут була недавно про труп... - ВАЩЕ ЖЕСТЬ.
Отличительные черты настоящего свидомого:
"Доказательство недоказуемого, опровержение очевидного и доказанного".
Helen
Блукаюча зірка
Номер: 6
З: Украина, Прилуки
Зареєстрований: 21 листопада 2006 р.
Попереджень: 0
Нагороди:
Пост №51 | Доданий: 26 листопада 2008 р., 18:22:22
Цитата ECSTASY:
кого банят? что случилось?
та нічого оригінального, все як завжди
"Тримай звязок зі мною, завтра вийдемо в еТер"
Casey
Ветеран
Номер: 97
З: , Pryluky
Зареєстрований: 7 травня 2007 р.
Нагороди:
OLEX, удили время трохи и почитай за сьодня лог! убирай мене з модеров, я манав разну хрень в свий адрес вислуховувать и каждому доказувать в чьом вин не правий, а потом ище виноватим оставацця! и зроби пожалуста правела, шоб можна носом було ткнуть а не з потолка видумувать!.........
CTAC
Ветеран
Номер: 463
З: Украина,
Зареєстрований: 27 квітня 2008 р.
Попереджень: 1
Нагороди:
найкращий, найспокійніший модератор - це Yellowcard нічого не вимагає від адміна, не ругається, не матюкається... ото його і залишить на посаді... решту двох вигнать к бісовій мамі
"Тримай звязок зі мною, завтра вийдемо в еТер"
CTAC
Ветеран
Номер: 463
З: Украина,
Зареєстрований: 27 квітня 2008 р.
Попереджень: 1
Нагороди:
найкращий, найспокійніший модератор - це Yellowcard нічого не вимагає від адміна, не ругається, не матюкається... ото його і залишить на посаді... решту двох вигнать к бісовій мамі
не надо просто делать с мухи слона, на мое мнения надо чтобы было взаимопонимания между модераторами и рядовыми пользувателями.
ECSTASY
Киця
Номер: 504
З: ♥, ♥
Зареєстрований: 12 червня 2008 р.
Попереджень: 2
Нагороди:
Это да! Правила надо! Я в чате тоже не могу доказать, что жирным шрифтом постоянно нельзя пользоваться! Ведь в правилах только про заглавные буквы сказано! А форум, это вообще! Новенькие ж совсем не знают что можно, а что нет!
Helen
Блукаюча зірка
Номер: 6
З: Украина, Прилуки
Зареєстрований: 21 листопада 2006 р.
Нагороди:
‘ВОПРОСЫ АДМИНИСТРАТОРУ ФОРУМА ((вопросы, пожелания, предложения))‘.... а коли так, то я хочу админу побажать крiпкого здоров‘я , та побольше свободного времени , шо б був час хворумом займаться. От шо.
Думаю, шо це саме головне.
-----
Повідомлення редагувалося 1 разів. Останнє редагування: LIZARD (3 грудня 2008 р., 09:29:43)
Отличительные черты настоящего свидомого:
"Доказательство недоказуемого, опровержение очевидного и доказанного".