Де можна почитать ПРАВА И ОБЯЗАННОСТИ МОДЕРАТОРА?
Бачу, шо кроме делать зауваження та на якесь время в чатi роти затикать людям, ОТДЕЛЬНИ модератори больше нiчого не роблять.
Лена - молодець, якусь движуху робить. А остальни шо?
От дивися... ПРИМЕР:
1)Сьогоднi пишу в теме "Зустріч форумчан, початок серпня 2008" ... потом полiзь ще шото дописать, шукаю - НЕМА. Дивлюся, а тут ще "Дата зустрічі форумчан " есть... НАЩО ДЕРЖАТЬ ПО НЕСКОЛЬКО ПОХОЖИХ ТЕМ??? Суть то одна... ВСТРЕЧА ФОРУМЧАН !!! Пиши все туда. Чи будем роздувать... одиному в голову взбреде шо б всi у жовтих трусах були... написав тему "ВСТРЕЧА ФОРУМЧАН У ЖОВТИХ ТРУСЕЛЯХ", другому у голову взбрело ... чётко назначить время сбора... "ВСТРЕЧА ФОРУМЧАН В 14.00", третьому ще шото... и пошло.
Аце получаеться того, шо модератори не дивляться за порядком.
Я токо бачив шо Лена да ти тему закриваеш, та пишеш, шо обуждение перенесено туда-то.
2) Я вже не раз казав... треба продивляться темы!!! Тема, яка не пользуеться спросом ВАЩЕ УБИРАТЬ !!! Стоко всяких тем розвелось... УЖАСТЬ. Чи воно ото аби шось написать, и типа шо б галочку поставили шо не байдужий, шо якусь лепту вносить.... Я не пойму.
Як хто через год вспомнить, так хай краще ЩШЕ РАЗ ТЕМУ СОЗДАСТЬ. Якась движуха начнеться.
P.S. Темка тут була недавно про труп... - ВАЩЕ ЖЕСТЬ.
Отличительные черты настоящего свидомого:
"Доказательство недоказуемого, опровержение очевидного и доказанного".
serennisima
♎
Номер: 330
З: Україна-ненька, рідне місто
Зареєстрований: 24 грудня 2007 р.
Попереджень: 0
Нагороди:
OLEX, виникло таке питання: чим займаються шановні модератори Кейсі і Єллоукард?
Форумчанин он - Tyt24vcytki - не жаліючи живота свого тегить фото (як це він робить до речі? я у себе як у форумчанина таких можливостей не бачила..).
Пропоную надати Tyt24vcytki законне звання модератора, знявши їх з Кейсі і Єллокарда. Він з Хелен тільки щось і роблять для форуму і сайту (нерахуючи Вас, OLEX).
Bonya
Боненятко форуму
Номер: 442
З: Украина,
Зареєстрований: 28 березня 2008 р.
Нагороди:
До речі, робить це, не запитавши ні у Хелен, ні у того, хто створив тег. Наприклад, видалив мій тег. Чи не забагато він на себе бере?
Я ще раз повторюю слова з міні чату:Bonya, всё для вас, не переживай, всё демократично, удаление только по согласованию. Какие претензии ко мне лично, я твоих котов не трогал.
И я уже говорил ещё до регистрации на форуме, никогда никому во вред или назло мои действия не будут, я не удалял.
Сами разбирайтесь, только учитывайте что действия модераторов и администратора форума не подвергаются сомнениям и Helen даже создала соответствующую тему, пойдя навстречу, хотя могла решить всё негласно сама. А выходит чем лучше и удобнее хотим сделать форум- тем больше вам не угодишь.
Helen
Блукаюча зірка
Номер: 6
З: Украина, Прилуки
Зареєстрований: 21 листопада 2006 р.
Нагороди:
Bonya, в смысле для Вас лично имелось ввиду, персонально Вам, потому как у каждого есть незыблемые права и каждый может имеет свое мнение.
И я хотел предложить восстановить тег Бонифаций да и всего- то проблемы.