Цікаво, кому на справді в карман попадуть ці гроші?
-----
Добавлено 30 июля 2008 г., 10:04:00:
Нова СМС акція "Докажи що ти не дурак" - відправ СМС на номер 1090 в підтвердження того що ти не дурак! І чім більше ти відправиш СМС на цей номер тим білше ти не дурак!
-----
Повідомлення редагувалося 1 разів. Останнє редагування: Whiteman (30 липня 2008 р., 10:05:40)
Саме прикольно, шо президент ввів ЧП, а сам свалив, падло на море з сім*єю, бо після свята "Крєщєнія русі" заморився. А ви гроші собирайте, переживайте, мучайтесь
McLay
Постоялець
Номер: 499
З: Ukraina, Pryluky
Зареєстрований: 8 червня 2008 р.
Попереджень: 0
А хіба краще на гелікоптері із гучномовцем літати? )) Ми ж всі не ходимо в жалобі... Да, проблема... Да, ми можемо допомогти... Мені ці 10 грв. теж погоди не зроблять - а з крапель складається море...
Згадалася одна правдива історія - 6-річної давнини. Бабій як раз вирішив перенести Центр творчості дітей та юнацтва з центру в район привокзальної (не знаю, нафіг йому було це робити, але хай...). Так от, на той час будинок в парку був страшнючий - сіро-рожевий, пліснявий, із дірявим дахом і деревами, що росли із вікон... І парк був такий самий. І от кидають клич - "хто ХОЧЕ, може пожертвувати свій денний заробіток на реконструкцію цієї будівлі"... У підрозділі, де я на той час працював нас було 8 чоловік - 4 корінних прилучан і чотири приїжджих (і дітей в мене на той час ще теж не було - то я для себе жодного зиску прямого не бачив). Так от, ВСІ приїжджі здали гроші, а всі прилучани - зажали (я - не корінний прилучанин ). Під виглядом того, що, мовляв Бабій і так все вкраде, то якого біса ми будемо наші гроші рідні віддавати... Центр відбудували. Мені приємно зараз бувати там. Мені приємно водити своїх дітей на майданчик біля будівлі...
Такі самі закиди звучать і зараз... Я так скажу: якщо в когось таки підійметься рука поцупити пожертви - це буде його проблема із Богом пізніше... Але щось таки - дійде. І можливо комусь це врятує здоров‘я або й життя...
От таке....
ШАБЛЯ - це такий кривий меч, назва якого походить від старокозацького "а ну тихіше, панове"
foksy
Старожил
Номер: 145
З: Украина, PRK-city
Зареєстрований: 7 липня 2007 р.
Попереджень: 2
Нагороди:
запад йiм поможе. За них не переживай. Востановляться бистренько.
Я с тобою не согласен!!!
-----
Добавлено 30 июля 2008 г., 23:18:45:
Цитата Bonya:
Саме прикольно, шо президент ввів ЧП, а сам свалив, падло на море з сім*єю, бо після свята "Крєщєнія русі" заморився. А ви гроші собирайте, переживайте, мучайтесь
Ох и мутант!!!
-----
Повідомлення редагувалося 1 разів. Останнє редагування: foksy20 (30 липня 2008 р., 23:19:13)