Ви не можете бачити результати опитування поки не проголосуєте самі!
Опитування відкрите 11 серпня 2008 р.
Обмежень по часу немає.
Пройшло 6079 днів.
Кількість повідомлень, необхідних для прийняття участі в опитуванні: 10
Кількість днів проведених на сайті, необхідних для прийняття участі в опитуванні: 5
Цитата Helen:набагато зручніше користуватися виделкою та ножем, ніж самою виделкою колупать
давай поспорим хто швидше з‘їсть відбивну, я ложкой, чи ти вилкою і ножем
так а хіба смисл в тому, щоб швидше з*їсти?
"Тримай звязок зі мною, завтра вийдемо в еТер"
OLEX
З Новим Роком!
Номер: 1
З: UA, Прилуки
Зареєстрований: 21 листопада 2006 р.
Попереджень: 0
Нагороди:
на мою думку, норми етикету допомагають налагоджувати стосунки між людьми. На цих нормах базуються політичні, економічні, культурні взаємовідносини.
Ну от уяви, збираються на звану вечерю дипломати різних країн. ОДин починає їсти вдилекою і ножем, інший ложкою, ще хтось руками (бо так йому зручніше) І на що все те буде схоже?
Ні, треба дотримуватися загальноприйнятих правил. Те саме стосується мовного етикету, етикету наприклад електроної пошти і т.д.
OLEX
З Новим Роком!
Нагороди:
Ну от уяви, збираються на звану вечерю дипломати різних країн. ОДин починає їсти вдилекою і ножем, інший ложкою, ще хтось руками (бо так йому зручніше) І на що все те буде схоже?
не демократію
Helen
Блукаюча зірка
Номер: 6
З: Украина, Прилуки
Нагороди:
Цитата:Ну от уяви, збираються на звану вечерю дипломати різних країн. ОДин починає їсти вдилекою і ножем, інший ложкою, ще хтось руками (бо так йому зручніше) І на що все те буде схоже?
не демократію
або ти сперечаєшся просто ради самих суперечок, або не розумієш, що етикет і демократія не взаємозалежні. Наявність та дотримання загальноприйнятих норм ніяк не впливає на демократію
OLEX
З Новим Роком!
Нагороди:
Загальноприйняті норми це не пісять на людях на вулиці, не ковиряться в носу (в жопі) прилюдно, і тд, а виделка з ножем це підарастічеські французькі замашки
----- Добавлено 12 августа 2008 г., 13:03:43:
і ще мізінчік так в сторону відставлять коли виделку тримаєш
ECSTASY
Киця
Номер: 504
З: ♥, ♥
Зареєстрований: 12 червня 2008 р.
Попереджень: 2
Нагороди:
Правила етикету говорять, що ніж потрібно тримати в правій руці, а виделку в лівій.
а я так никогда не делаю! я левша!!!!!!!! и все держу ровно наоборот! впринципе, это не ошибка, но окружающие люди ж этого не знают! и в большой мере могут посчитать меня невежой!!! вот так вот!!! но этикет я соблюдаю!
Helen
Блукаюча зірка
Номер: 6
З: Украина, Прилуки
Нагороди: