В любом случае "Сколько людей мтолько и мнений".....даже если мы тут Шансон все засудим, то ничего не изменится. Так что предлагаю спокойно излагать своё мнение. Давайте жить дружно!
я непротів шансона! іногда слухаю
minorchik
Юлька-хохотулька!
Номер: 423
З: Україна, Прилуки
Зареєстрований: 12 березня 2008 р.
Попереджень: 0
Нагороди:
я не сприймаю "блатной" шансон, а от в останній час сподобався Лєпс, як він Висоцького співає..
а С.Міхайлов - любий співак Прилук.. якось слухала продолжитєльний час радіо, так там тільки його і ставили по заявкам, по ТБ-Прилукам, увєрєна, така сама фігня)))
ECSTASY
Киця
Номер: 504
З: ♥, ♥
Зареєстрований: 12 червня 2008 р.
Попереджень: 2
Нагороди:
По-моєму, дак такий "жанр", був придуманий саме на території колишнього радянського союзу десь на початку масового виникнення ФМ-станцій, адже управлінці таких станцій відчули, що найбільше замовляється саме такий "шансон", бо були ж, як відомо, шалені 90-ті роки, де "при баблє" були одні тільки "братки", тому й придумали для легалізації тюремних пісень та пісень всяких "хуліганствующіх елємєнтов" назвати його "шансоном". Хоча, як тут вже писалося, справжнім шансоном у цьому випадку й не пахне! Адже тим, хто працює на ФМ-станціях відомо, що хто б там що не казав, але ФМ-станція повинна притримуватись свого "формату" - тобто набору якихось стилів, які заявлені при реєстрації. А як це назвати - "блатняк"? чи "тюремний романс"? чи "пєсні братви"? Ну хто, скажіть мені, підпише такий "формат"?!
От і вигадали - назвати "шансон", бо під французьке визначення - вулична пісня можна "підрихтувати" будь-який блатняк! Французи ж і у страшному сні не могли здогадатись, що їх досить милий і напівдомашній шансон випливе десь на напівкультурному пострадянському просторі у вигляді "витворів" тюремної культури...
-----
Добавлено 27 марта 2009 г., 20:41:47:
Дещо звісно, слухать можна, вле загалом - [censored] полная!
-----
Добавлено 27 марта 2009 г., 20:46:48:
Ось... наприклад, рифма з однієї пісні Кричевського Гаріка, не самого поганого з виконавців:
Вдаль уносіт рєка...
Ти осталась одна...
Ось вам приклад сапожного підходу до віршів! "Дєрєвянниє" ріфми, і такі ж виконавці...
Чого б не написать:
Вдаль уносіт рєка...
Ти опять далєка...
Оце я розумію - рифма!
Мало хто з виконавців "шансону" має добрі вірші... ну, хіба що Шуфутинський, та ще мо’ хто...
Я вже не кажу про музику...
-----
Повідомлення редагувалося 1 разів. Останнє редагування: Helen (27 березня 2009 р., 22:40:12)
Життя - дуже шкідлива штука! Від нього помирають!
Tyt24vcytki
Ночной дозор
Номер: 680
Зареєстрований: 21 листопада 2008 р.
Нагороди:
Дещо звісно, слухать можна, вле загалом - хєрня полная!
Да, послушать кое чего можно. Иногда слушал шансон когда ночами передавала наша местная ФМ радиостанция, а теперь жаль что нет этих передач.
Чернигов - 106,8 мГц и Киев - 101,9 мГц плохо слышны, далеко. Иногда можно слушать с репертуром шансон "Взрослое радио" из Киева на 106,0 мГц.
Helen
Блукаюча зірка
Номер: 6
З: Украина, Прилуки
Зареєстрований: 21 листопада 2006 р.
Нагороди: