Нещодавно в чаті один товариш звинуватив мене в тому, що я не маю морального права фоткать різних товаришів, які знаходяться у стані алкогольного спьяніння, та розміщувати на сайті.
З іншого боку в мене виникло запитання - а яке моральне право маєє цей товариш указувати що мені робить?
-----
Повідомлення редагувалося 1 разів. Останнє редагування: Helen (22 серпня 2008 р., 22:50:20)
"Тримай звязок зі мною, завтра вийдемо в еТер"
porosytenkokoly
Старожил
Номер: 15
З: село стрильныки, за мостом на право метрив 500
Зареєстрований: 4 грудня 2006 р.
Попереджень: 6
Нагороди:
laton, лёнька а от яке право мають папарации ваши, фоткать звёзд де прыйдеться и в яких прыйдеться позах, и видах, а потом ци фотки пичатать в журналах! лёнчик! пр яки ты права кажешь!? у вас в амерыци не токо моральны, а и на юредичеки права всим насрать! а ты за якось прылуцких нелюдей переживаешь! ты валявся колы нить отак!? и я не валявся! а той хто валяеться так то не человек! яка там мораль! серед городу можна де вси подряд бачють, а на сайти де токо единицы неможна!!?
мудрец
laton
Форумчянин
Номер: 16
З: USA, Philadelphia
Зареєстрований: 5 грудня 2006 р.
Попереджень: 1
porosytenkokoly, Конечно, ты прав, НЕИМЕЕТ. НО, если те, кто должен их с улиц убирать, ложили на свои обязанности, то вместо того что бы их фотать, надо было или самой их убрать, или повонить куда надо
Be careful what you wish for,you might get it !!!
Casey
Ветеран
Номер: 97
З: , Pryluky
Зареєстрований: 7 травня 2007 р.
Попереджень: 0
Нагороди:
laton, ти мене звинуватив у тому що я не поважаю тих людей на фото... і закликав їх поважати... чи ти і тут будеш сперечатися?
щоб було простіше розібратися, наводжу тобі значення слова "звинувачувати" рос мовою
ОБВИНЯТЬ - , обвинить кого в чем; винить, взводить на него вину, считать причинным, виновным; | ПРИНОСИТЬ жалобу, подвергать ответу;
porosytenkokoly
Старожил
Номер: 15
З: село стрильныки, за мостом на право метрив 500
Зареєстрований: 4 грудня 2006 р.
Попереджень: 6
Нагороди:
laton, та то ты просто с ленкой поскандалыть захотив! кажи првду! нашо тоби ти алкаши сдалысь! йим всёравно накакать на мораль, на то шо про ных хтось дума итд итп!
а он в америке случай був! подростки бомжам бутылку пива давалы шоб воны былысь, снималы и на сайт! цэ уже жестоко! а просто сфоткать падаль в прямом и переносном смысле и поставыть на прылуцкий! не на всемирно известный сайт! то я думаю морального правоудия нихто не потребуе!
мудрец
Helen
Блукаюча зірка
Номер: 6
З: Украина, Прилуки
Зареєстрований: 21 листопада 2006 р.
Попереджень: 0
Нагороди:
лёнчик! в таком случае скажи! яке моральне право ота нелюдь шо спыть по серед городу и мее право засырать своим прысуцтвием улыци, у дитей на глазах итд итп!ранше таких морально разложившихся везлы в вытрезвитель! пысалы на ных колючки итд! а тепер осталась токо ганьба узкого профилю! на сайте!
ЛЕНКА! ИМЕЕШЬ ПРВО ЩЕЙ ЯКЕ!
Міша, хоч в чомусь ми з тобою солідарні!
Людина, яка себе поважає, ніколи не буде ото там валяться. щоб всі її бачили.
laton
Форумчянин
Номер: 16
З: USA, Philadelphia
Зареєстрований: 5 грудня 2006 р.
Попереджень: 1