Нещодавно в чаті один товариш звинуватив мене в тому, що я не маю морального права фоткать різних товаришів, які знаходяться у стані алкогольного спьяніння, та розміщувати на сайті.
З іншого боку в мене виникло запитання - а яке моральне право маєє цей товариш указувати що мені робить?
Helen, Если ты все это знаешь, тогда зачем делаешь, а после этого требуешь к себе уважения.
Только потому, что все так поступают и ты нехочешь отставать???
Be careful what you wish for,you might get it !!!
Helen
Блукаюча зірка
Номер: 6
З: Украина, Прилуки
Зареєстрований: 21 листопада 2006 р.
Попереджень: 0
Нагороди:
Helen, Если ты все это знаешь, тогда зачем делаешь, а после этого требуешь к себе уважения.
Только потому, что все так поступают и ты нехочешь отставать???
я знаю, що те що ми тут робимо, не зовсім правильно, бо порушуємо закони моралі, але ти подивися, що наші люди коментують? Красу природи, архітектурні памятки? НІ! У нас найбільше коментів набирають дурнуваті фотки! І цим самим сайт ще живе.
І ось тут бажання виставити на сайт те, що буде обговорюватися і набере найбльше переглядів, переважає нажд усвідомленням того, що я переступаю через моральні принципи
----- Добавлено 22 августа 2008 г., 21:40:00:
Що людям треба було за часів Риської імперії? Правильно! Хліба і видовищ!
Ці бажання залишилися і дотепер! Тож і не дивно, що іноді ми переступаємо через моральні принципи.
"Тримай звязок зі мною, завтра вийдемо в еТер"
laton
Форумчянин
Номер: 16
З: USA, Philadelphia
Зареєстрований: 5 грудня 2006 р.
Попереджень: 1
Що людям треба було за часів Риської імперії? Правильно! Хліба і видовищ
Ты бы еще с первобытно-общинным строем сравнила...
Книги надо читать и с правильными людьми общатся, тогда и поступки будут соответсвующие.
Короче... я STOP, скучно доказывать очевидное!!!
Be careful what you wish for,you might get it !!!
Redstorm
Новачок
Номер: 577
З: Україна НАША ненька, Прилуки
Зареєстрований: 19 серпня 2008 р.
Попереджень: 0
Нагороди:
ОТже, із 3 сторінок, написаних за 80 хвилин можна зробити наступний висновок:
1) І я і Латон вважаємо, що всі люди (навіть ті що знаходяться на соціальному дні) мають право на те щоб їх поважали
2) Латон закликає мене виявляти повагу до цих нещасних не поміщаючи фоток на сайті. Це йому не вдається, оскільки мої моральні переконання не настільки стійкі, щоб відмовитися від розміщення фото.
3) всі ніші (ну майже всі ) проявляють байдужість, оскільки або не мають власної думки, або не мають бажання втручатися.
Тож.. виходячи з вище сказаного пропоную:
Латону - спробувати мене переконати шляхом наведення якихось більш вагомих для мене аргументів, чому я маю це припинити робити
Мені - перестати це робити
Всім іншим - висловити свою думку
p.s. шановний Латон, а чого ти такого самого не закидаєш іншим форумчанам, які поміщають такого роду фотки? (не буду називати іхні імена, щоб, не дай Боже, не порушити їх гідність)
"Тримай звязок зі мною, завтра вийдемо в еТер"
laton
Форумчянин
Номер: 16
З: USA, Philadelphia
Зареєстрований: 5 грудня 2006 р.
Попереджень: 1
Helen, Я тебе переубеждать не собираюсь.Это вопрос воспитания, если это не заложено как говорится с младых ногтей (для тех, кто в танке, с детства), то пардон.
В твоем возрасте (это не намек на физический возраст), это к тому, что человек ты уже сформировавшийся и переубеждать тебя в чем либо, дело глухое.Сломать, можно, но это другое. В общем, расслабся, ничего уже не изменишь, ты такая, какая есть.
А по поводу других, они тут нипричем, мы же с тобой дискутируем.