пить треба менше.. а то ще і не таке можна побачить
6.
своя відповідь
Ви не можете бачити результати опитування поки не проголосуєте самі!
Опитування відкрите 11 вересня 2008 р.
Обмежень по часу немає.
Пройшло 5915 днів.
Кількість повідомлень, необхідних для прийняття участі в опитуванні: 10
Кількість днів проведених на сайті, необхідних для прийняття участі в опитуванні: 5
Сьогодні, прогулючись в районі Театральноїплощі, десь після 21.00, спосетрігаи за якимлсь літаючим об*єктом. Спочатку поудмали, що зірка падає, але для зірки вона була завелика, потім вирішили. що комета, але комета падає швидше і в напрямку землі. Цей же об*єкт рухався паралельно землі в напрмку Ракітного.
Потім мені зателефонував Франкінштейн і запитав, чи бачила я це. Кажу - так! Вони з Кейсі теж бачили. Цікаво, що то було. Висловлюємо припущення
"Тримай звязок зі мною, завтра вийдемо в еТер"
Mari
Дочь. Жена. Мать.
Номер: 17
З: Россия, Санкт-Петербург
Зареєстрований: 5 грудня 2006 р.
Попереджень: 0
Нагороди:
Я тут у себя на фотке обнаружила пусть и не НЛО, пусть и не прилуцкое... но что-то из неопознанного. Че это может быть? Просто аберрация или доброе приведение Каспер?
Незадовго до Дня сміху надибали ми в Інтернеті на одному з прилуцьких сайтів цікаве опитування: «НЛО в Прилуках (чи бачили ви НЛО 11.09.08 після 21.00?)». Думається, нашим читачам теж цікаво буде почитати, що думали з того приводу відвідувачі сайту і – що ж то було насправді… І яке продовження теми одержали буквально днями…
Це нормально?
Helen
Блукаюча зірка
Номер: 6
З: Украина, Прилуки
Зареєстрований: 21 листопада 2006 р.
Попереджень: 0
Нагороди:
тю.... оце вони валять.. мо на них в суд подать.. за використання матеріалів без нашого відому?
Ось скоро продовження буде, тоді подивимось! Поки проходить не точно над нами, треба трошки почекати, я все точно розрахую і повідомлю.
Знову період обертання навкруг землі "НЛО" підійде для вдалого спостереження. Іноземними спостерігачами фото вже зроблено, чекаємо проходження над Прилуками.
CTAC
Ветеран
Номер: 463
З: Украина,
Зареєстрований: 27 квітня 2008 р.
Попереджень: 1
Нагороди:
Я навіть підозрюю, хто автор цієї статті. Треба буде прочитать товаришу пару метрів моралі...Хоча... прикольно.. правда, я б ще дещо дописала, бо стаття якась у нього не дуже вийшла!
"Тримай звязок зі мною, завтра вийдемо в еТер"
Frankinshtain
Dj beast
Номер: 33
З: Юкрейн, Прилуки.info
Зареєстрований: 30 січня 2007 р.
Попереджень: 2
Нагороди:
Как и обещал выкладываю расчёты для наблюдения на сегодня 12 мая 2009 года, время наше Киевское (часы предварительно проверьте и выставьте с точностью до секунд, в следующий раз возможность будет только завтра 13 мая, правда ещё лучше, естественно все данные будут другими).
Итак, в 22часа 12минут 08сек смотрим в сторону Запада (примерно на Городок, если считать от центра города). Кто имеет компас, азимут - 233°, высота - 19°, расстояние будет 924 км, далеко но видеть уже можно будет без бинокля. Наблюдаем движение по дуге и сопровождаем, в сторону юга будет в 22 часа 14 минут 02 сек, это азимут 159°, высота 58°, дальность 415 км, можно считать почти над нами со стороны Депо, на юге (видно будет исключительно хорошо, если не помешает облачность). Пропадет из зоны видимости в 22 часа 16 минут 39 сек на высоте 12° и азимуте 79,6°, у кого горизонт закрыт домами исчезнет соответственно ранее.
Не пропустите возможность увидеть, это бывает редко!