Іноді з колегами спілкуємося на теми виховання дітей. ПОрівнюємо, як раніше виховували, скільки приділяли часу, як це роблять батьки зараз. Здається, що років 15 назад дитина вже з 1 класу сама могла ходити до школи, робити уроки. А зараз батьки ледве не самі все роблять за дитину.
Що ви думаєте з цього приводу. З якого віку краще виховувати в дитині самостійність.
Поділіться. як ви виховуєте своїх дітей
"Тримай звязок зі мною, завтра вийдемо в еТер"
Bonya
Боненятко форуму
Номер: 442
З: Украина,
Зареєстрований: 28 березня 2008 р.
Попереджень: 0
Нагороди:
Так было раньше,сейчас все по другому,по крайней мере то что я вижу,и то что рассказывают бабушки.Родители сейчас умнее!
Готова с тобой поспорить. То, что я вижу-доказывает обратное. Сейчас родители увлечены зарабатыванием денег, работой, детей стараются спихнуть на воспитание к дедушкам-бабушкам. А если это еще и молодые родители-то тут еще играет роль и то, что они не нагулялись. Ну а если родители в разводе, то тогда вообще ужас-они устраивают свою личную жизнь, а ребенок бродит по дедушкам, бабушкам, мамам, папам-у кого появилась возможность с ним посидеть и никому реально не нужен
Bonya
Боненятко форуму
Номер: 442
З: Украина,
Зареєстрований: 28 березня 2008 р.
Нагороди:
Я часто слышу от мамочек, что их ребенок принимает таблетки от гиперактивности, в классе где учиться моя дочка из 30 детей где - то около десяти человек пьют эти таблетки, что бы могли сидеть за партой и слушать учителя,
бред сивої кобили! Як таблетки? таким дітям просто дозволяють іноді встати походити по класу. якщо він не може всидіти на місці. А взагалі-то якщо навчанння поставлено правильно, тобто якщо за урок проводять 2-5 фізкультхвилинок, в тому чсилі для очей), то дитина нормально може висидіти 45 хвилин
"Тримай звязок зі мною, завтра вийдемо в еТер"
Helen
Блукаюча зірка
Номер: 6
З: Украина, Прилуки
Зареєстрований: 21 листопада 2006 р.
Нагороди:
Helen, ничего я не пропоную, сама недавно узнала про таку болезнь и методы лечения , дитки с першого класса на наркотоках...думала вам интересно буде обсудыть таку тему...но бачу шо не ..
цікаво.. тільки що обговорювать... я ж тобі дала посилання -там не пишуть про таблетки.. знач можна і там боротися.. кожен вибирає собі сам.. хочеш лікувать таблетками лікуй. ітльки знай про їх вплив. от і все