Іноді з колегами спілкуємося на теми виховання дітей. ПОрівнюємо, як раніше виховували, скільки приділяли часу, як це роблять батьки зараз. Здається, що років 15 назад дитина вже з 1 класу сама могла ходити до школи, робити уроки. А зараз батьки ледве не самі все роблять за дитину.
Що ви думаєте з цього приводу. З якого віку краще виховувати в дитині самостійність.
Поділіться. як ви виховуєте своїх дітей
"Тримай звязок зі мною, завтра вийдемо в еТер"
Helen
Блукаюча зірка
Номер: 6
З: Украина, Прилуки
Зареєстрований: 21 листопада 2006 р.
Попереджень: 0
Нагороди:
Tania, ти так говориш, що складується враження, що у вас всі там поголовно гіперактивні і всіх поголовно таблетками пічкають. да таках дітей (дісно хворих) може 1 на 1000, всі решта -просто дуже активні діти, яких можна нормлаьними методами привчить до дисципліни
"Тримай звязок зі мною, завтра вийдемо в еТер"
OLEX
З Новим Роком!
Номер: 1
З: UA, Прилуки
Зареєстрований: 21 листопада 2006 р.
Нагороди:
Цікава тема.А все це є компенсацією розвитку суспільства.Я маю на увазі пігулки.Це най простіший вихід зі становища, нагодувати дитину пігулками та не мати головняку.Бо як приділити дитині увагу більше п‘яти........двадцяти хвилин, бо обділю самого "СЕБЕ".Не мала кількість людей, при розмовах на такі теми і відповідає на це, вже болюче питання "А пам‘ятаю в дитинстві, Мене додому з вулиці не могли батькі загнати!".На мій погляд це і є основа, а ще надцять..... доповнень до основи і отримуємо "те що маємо".
prapor
Шпунтік форума
Номер: 594
Зареєстрований: 5 вересня 2008 р.