Ви не можете бачити результати опитування поки не проголосуєте самі!
Опитування відкрите 22 вересня 2008 р.
Обмежень по часу немає.
Пройшло 6038 днів.
Кількість повідомлень, необхідних для прийняття участі в опитуванні: 5
Кількість днів проведених на сайті, необхідних для прийняття участі в опитуванні: 1
Голосу за "Наш Край", бо з трьох зол вибираю меншу (в смислі шо з цих 3-х варіантів він кращий, але до нормального все одно не дотягує). В "НК" вибір краще ніж в "Кварталі", а "Фуршет" хіба де у нас, я спочатку родумала про "Фаворит"
-----
Повідомлення редагувалося 1 разів. Останнє редагування: Bonya (22 вересня 2008 р., 21:11:01)
Helen
Блукаюча зірка
Номер: 6
З: Украина, Прилуки
Зареєстрований: 21 листопада 2006 р.
Попереджень: 0
Нагороди:
Я вибрала Квартал, бо він з*явився найраніше і чомусь найчастіше я хожу саме туди. В Нашому краї була рази 2, в Фуршеті (якщо це той що біля Ніни) була один раз.
Ціни не порівнювала, тому нічого сказати не можу. А взагалі не дотримуюся практики скуплятися в супермаркеті. Взагалі вважаю, що в супермаркети треба тоді ходити. якщо набирати всього багато. ТОді вигода, мабуть, відчутна, аякщо купляти не по багато, то тоді смисла не бачу
"Тримай звязок зі мною, завтра вийдемо в еТер"
OLEX
З Новим Роком!
Номер: 1
З: UA, Прилуки
Зареєстрований: 21 листопада 2006 р.
Попереджень: 0
Нагороди:
Я в Прилуках в жодному супермаркеті не була. Бо приїзджаю рідко і з Сорочинець пертись хтозна куди не хочеться. А в Ніжині закупаюсь в ПростоМаркеті та Великій Кишені!
Я - человек творческий! Хочу - творю! Хочу - вытворяю!
ho4u_pizzu
Медвед :)
Номер: 23
З: , Александрия
Зареєстрований: 22 грудня 2006 р.
Попереджень: 3
Нагороди: