С сегодняшнего дня многомилионная аудитория нашей "вільной та незалежной" была отключена от русских центральных каналов (ОРТ, РТР и НТВ). Теперь мы волей-неволей вынуждены будем смотреть и даже пытапться полюбить ураинское ТВ. С какой целью это было сделано, ведь отключили не все русскоязычные каналы, коммерческие оставили. Для того, чтобы мы не узнавали новости из нормальных источников? Какое ваше мнение?
LIZARD
Начальник модераторов
Номер: 11
З: РОССИЯ, Москва
Зареєстрований: 29 листопада 2006 р.
Попереджень: 4
Нагороди:
yellowcard, так ви там шо? По понятиям живете?
Есть же ЗАКОНИ!!! Як шо у вас цiвiлiзацiя, нормальний президент...
Получаеться, шо голосували проти зека, а всеоднак жизнь на Украине по понятиям...
Нiчого не понятно. Шо накрутили?
Отличительные черты настоящего свидомого:
"Доказательство недоказуемого, опровержение очевидного и доказанного".
OLEX
З Новим Роком!
Номер: 1
З: UA, Прилуки
Зареєстрований: 21 листопада 2006 р.
Попереджень: 0
Нагороди:
Ага, так ото...
Получаеться, шо ВСЕНАРОДНОВИБРАНИЙ та ЛЮБИМИЙ президент об Констiтуцiю Украины витер ноги, бо йому 100% зверху так зробить сказали.
Ага, так ото, про Нац. Раду:
Національна рада України з питань телебачення і радіомовлення
Національна рада є конституційним, постійно діючим колегіальним органом, метою діяльності якого є нагляд за дотриманням законів України у сфері телерадіомовлення, а також здійснення регуляторних повноважень, передбачених цими законами.
Діяльність Національної ради ґрунтується на принципах законності, незалежності, об‘єктивності, прозорості, доступності для громадськості, врахування культурної, ідеологічної та політичної багатоманітності в суспільстві, врахування загальновизнаних міжнародних норм та стандартів у галузі телерадіомовлення, повноти і всебічного розгляду питань та обґрунтованості прийнятих рішень.
Національна рада складається з восьми осіб. З них чотири члени Національної ради призначаються Верховною Радою України і чотири члени Національної ради призначаються Президентом України.
LIZARD
Начальник модераторов
Номер: 11
З: РОССИЯ, Москва
Зареєстрований: 29 листопада 2006 р.
Попереджень: 4
Нагороди:
OLEX, ти про шо?
КОНСТIТУЦIЯ - ОСНОВНИЙ ЗАКОН ДЕРЖАВИ. А ваша нацiональна рада - х.. ложила на закони. Да, вона конституционный орган, но це нiчого не значить.
Нiяка Нацiональна Рада, НЕ МОЖЕ ПРИЙМАТЬ ЗАКОНИ противоречащие Конституции. Ви там шо?
Ви там точно... ПО ПОНЯТИЯМ ЖИВЕТЕ .
Хто рулить там у вас? Янукович зечара до власти дорвався?
Отличительные черты настоящего свидомого:
"Доказательство недоказуемого, опровержение очевидного и доказанного".
OLEX
З Новим Роком!
Номер: 1
З: UA, Прилуки
Зареєстрований: 21 листопада 2006 р.
Нагороди:
З А К О Н У К Р А Ї Н И
Про основи національної безпеки України ( Відомості Верховної Ради (ВВР), 2003, N 39, ст.351 )
Цей Закон відповідно до пункту 17 частини першої статті 92 Конституції України визначає основні засади державної політики, спрямованої на захист національних інтересів і гарантування в Україні безпеки особи, суспільства і держави від зовнішніх і внутрішніх загроз в усіх сферах життєдіяльності.
Стаття 1. Визначення термінів
Наведені в цьому Законі терміни вживаються в такому значенні:
національна безпека - захищеність життєво важливих інтересів людини і громадянина, суспільства і держави, за якої забезпечуються сталий розвиток суспільства, своєчасне виявлення, запобігання і нейтралізація реальних та потенційних загроз національним інтересам;
національні інтереси - життєво важливі матеріальні, інтелектуальні і духовні цінності Українського народу як носія суверенітету і єдиного джерела влади в Україні, визначальні потреби суспільства і держави, реалізація яких гарантує державний суверенітет України та її прогресивний розвиток;
загрози національній безпеці - наявні та потенційно можливі явища і чинники, що створюють небезпеку життєво важливим національним інтересам України;
ETOJ
Форумчянин
Номер: 45
Зареєстрований: 18 лютого 2007 р.
Нагороди:
Хочеться висловити і свою думку з приводу відключення козляцьких каналів. Особисто я з радістю прийняв цю звістку і буду дуже жалкувати, якщо це не надовго, бо це ідеологічні канали ворожої нам держави. Одурманенний вплив ми вже добре помітили в постах Лізарда і Тані, які вже абсолютно розучилися мислити самостійно і які шкільним радянскім підручникам довіряють більше аніж фактам. Своім опонентам хотів би задати таке питання,- чому в державі де проживае більше трьох мільйонів українців нема жодного українського каналу і чому це нікого не бентежить?
Bonya
Боненятко форуму
Номер: 442
З: Украина,
Зареєстрований: 28 березня 2008 р.
Нагороди:
Своім опонентам хотів би задати таке питання,- чому в державі де проживае більше трьох мільйонів українців нема жодного українського каналу і чому це нікого не бентежить?
ETOJ, я вибачаюсь, а які канали Ви дивитесь??? УТ-1, Інтер, ICTV, 5 канал-це неповний перелік не комерційних україномовних аналів
Цитата ETOJ:
Особисто я з радістю прийняв цю звістку і буду дуже жалкувати, якщо це не надовго, бо це ідеологічні канали ворожої нам держави.
З яких це пір Росія стала для нас ворожою дердавою-Ви вже палку перегибаете, не здається?
-----
Повідомлення редагувалося 1 разів. Останнє редагування: Bonya (3 жовтня 2008 р., 20:00:38)
ETOJ
Форумчянин
Номер: 45
Зареєстрований: 18 лютого 2007 р.
Нагороди:
Bonya, Що стосуеться мене, то я взагалі не дуже люблю дивитися телевізор тому мені досить українських каналів і будь моя воля я взагаліб замість козляцьких каналів транслювавби відомі европейські. Це б дало нам змогу вивчати мови цивіліованних держав а не мову пропитої жебрацької козляндії . Ну а що стосуеться ворожої держави, то це тільки сліпий цього не помічае.
Frankinshtain
Dj beast
Номер: 33
З: Юкрейн, Прилуки.info
Зареєстрований: 30 січня 2007 р.
Попереджень: 2
Нагороди:
Ну а що стосуеться ворожої держави, то це тільки сліпий цього не помічае.
Да таке ж.Так що варто бути завжди напоготови(руки вгору встигнуть пидняти вчасно),а то москали вони таки,шо навить часу не переляк та всього до нього прилежного можуть не залишить...застигнуть за малюванням соняшникив що й оком моргнути не встигнеш як..
-----
Повідомлення редагувалося 1 разів. Останнє редагування: magnum (3 жовтня 2008 р., 21:04:36)
magnum opus
Frankinshtain
Dj beast
Номер: 33
З: Юкрейн, Прилуки.info
Зареєстрований: 30 січня 2007 р.
Попереджень: 2
Нагороди: