С сегодняшнего дня многомилионная аудитория нашей "вільной та незалежной" была отключена от русских центральных каналов (ОРТ, РТР и НТВ). Теперь мы волей-неволей вынуждены будем смотреть и даже пытапться полюбить ураинское ТВ. С какой целью это было сделано, ведь отключили не все русскоязычные каналы, коммерческие оставили. Для того, чтобы мы не узнавали новости из нормальных источников? Какое ваше мнение?
ho4u_pizzu
Медвед :)
Номер: 23
З: , Александрия
Зареєстрований: 22 грудня 2006 р.
Попереджень: 3
Нагороди:
LIZARD, Хм...ну приведу один пример.По НТВ показували сюжет про Украину,яку давить криза и люди ШОБ НЕ УМЕРТИ з голода идять йожикив.....ЯЯ чув шо це вроди диликатес,но при цем криза,голод и таки крайности?Ну приподнесли це канешно...по соседски.
LIZARD
Начальник модераторов
Номер: 11
З: РОССИЯ, Москва
Зареєстрований: 29 листопада 2006 р.
Попереджень: 4
Нагороди:
Emigrant, а от менi цiкаво... НТВ шо у вас, шо у нас одне й теж? Коли була передача? Як називаеться?
Богдан... вiриш менi? Я НЕ ВIРЮ ШО ТАКЕ КАЖУТЬ. I потом... до вас же на ТВ побрали сволоту всяку жидомасонську, типа Кивельова Женю (пидар кончений, тут таке гнав, шо з НТВ вигнали), Савик Шустер не лучше, Сванидзе Микола... Короче ВСЕ РОБЛЯТЬ, ШО Б РОЗОСРАТЬ НАРОДИ. Йiм платять, вони одробляють. Так шо готовсь. ти ще й не таке почуеш.
Я тобi так скажу... ото як йде така передача, ти зразу хватай олiвець та пиши... НАЗВАНИЕ ПЕРЕДАЧИ, ГЛАВНИЙ РЕДАКТОР ХТО, ХТО КРЕСПОНДЕНТ. Може якась авторська программа того ж Кисельова, вiн тупо нанiма креспондента, той чеше ересь. От i все.
А саме головне, казатимуть, шо винувата РОССИЯ i врятуе токо НАТО. Тут я тобi 100% даю.
Прийiдь подивись шо у нас показують. Я не чув про ёжиков. Последне время ВАЩЕ про Украину ТИ-ШИ-НА. Я б i радий подивиться, так не показують.
Отличительные черты настоящего свидомого:
"Доказательство недоказуемого, опровержение очевидного и доказанного".
crok
Старожил
Номер: 7
З: Україна, Прилуки
Зареєстрований: 21 листопада 2006 р.
Попереджень: 0
Нагороди:
Тю! Хіба не ясно, в чому тут річ?! Як сказав один дядя з владних кіл - навіщо платить росіянам за їхню антиукраїнську брехню?
От подивіться на любий, повторюю - БУДЬ ЯКИЙ російський канал. Через одну передачу - пропаганда великої Росії і через дві-три - перекручування інформації про Україну. І що - за все цеє лайно й платити?
А ще є купа різних законів - про заклики до зміни влади, про приниження людської гідності.
Я теж живу не на Манхеттені, тут у Прилуках, в Україні, але якщо подивитись лише російські канали - таке враження, що в Україні рівень життя як в Сомалі!
Он... далеко ходити не треба - Путін назвав Ющенка мазуриком. Це, звісно, справа його виховання, точніше - невихованості... але от у Росії за розміщену у інеті карикатуру на Путіна один з росіян отримав рік тюряги! А тут російський прем’єр дозволяє собі назвати президента іншої держави мазуриком. І нічого! Нам же це й показують - мовляв, робіть висновки, таваріщі хахли, ми на вас ложили на самом високом уровнє! Хіба це не образа?! І Ющенко тут ні до чого, важливо те, що нам плюють у обличчя, а потім за наші ж гроші нам це й показують!
От і рівень!
А от у ненависній Лізарду й таким як він Америці - там рівень! Ще не встигли висохнути чорнила на протоколах про вибори, а суперник Обами поздоровив його і сказав, що тепер для нього його колишній суперник - президент, і він буде виконувати його волю! Нам би всім - і Україні і Росії такий рівень політичної культури! А зараз поки що у нас у керма - путіни і ющенки!
А взагалі - чого це всі так сполохались за тії брехливі канали? Європейські ж не відключені - от і дивіться! Мені особисто хватило б 3 канали - Дискавері, Дискавері Сайенс і Анімал Планет! А політика і навколополітична брехня один на одного й на меншого сусіда вже сидить у печінках!
Життя - дуже шкідлива штука! Від нього помирають!
OLEX
З Новим Роком!
Номер: 1
З: UA, Прилуки
Зареєстрований: 21 листопада 2006 р.
Попереджень: 0
Нагороди:
А оце:
http://korrespondent.net/russia/638578 - продовження політики Росії на Кавказі, але такі новини в Росії якшо й показують, то тільки з-за того, що таке не приховаєш!
-----
Повідомлення редагувалося 1 разів. Останнє редагування: crok (6 листопада 2008 р., 20:12:09)