|
За місяцьЗа тиждень
В цьому місяці фото ще не оцінювалися!
За місяцьЗа тиждень
В цьому тижні фото ще не оцінювалися!
В цьому місяці фотографії не обговорювались.
|
Переглядів: 521712 | Відповідей: 1000
Автор | Повідомлення |
LIZARD
Начальник модераторов
Номер: 11
З: РОССИЯ, Москва
Зареєстрований: 29 листопада 2006 р.
Попереджень: 4
Нагороди: |
Пост №1 | Доданий: 17 березня 2007 р., 09:16:09 |
|
Всем привет.
Предлагаю здесь говорить, спорить, обсуждать темы, которые были затронуты в разделе "Обговорення галереi".
Итак по поводу общей армии...
Помните анекдот времен Дикого Запада: «Мистер, а вы не боитесь ехать по этой дороге? На ней ведь полно парней с «кольтами»! - Не боюсь, мистер. У меня у самого «кольт» в кармане». Чтобы защитить себя от агрессии США, необходимо обладать оружием, способным держать янки на расстоянии. А таким оружием сдерживания является только ядерное. Американцы могут пугать много, но вот тронуть того, у кого в запасе пара десятков ракет с ядерными боеголовками, никогда не посмеют. Китай тому пример (проорав на Пекин по поводу захваченного разведывательного самолета, Вашингтон сразу заткнулся, стоило Китаю напомнить про наличие атомного оружия). Только те нынче могут чувствовать себя в относительной безопасности, кто имеет возможность пульнуть ядерной ракетой по Нью-Йорку в ответ на американскую бомбардировку своих школ и больниц. И потому страны, ценящие национальную независимость и суверенитет, спешно стремятся обзавестись свои и ядерным арсеналом.
По поводу таможни... Я в процессе своей работы ПОСТОЯННО сталкиваюсь с проблемами таможенного законодательства. Скажу так... бардак на погран переходах есть. А почему он есть? А потому, что всем на всё плевать. Вот и всё. Депутаты тут не причём... там, на верху, уже ВСЁ ПОДЕЛЕНО ДАВНО. Одни деньги стрегут на таможне, другие на металле, третьи на газе, нефти, драг. камни, золото,... и так далее. А кто срежёт? А те КОГО МЫ ВЫБЕРАЕМ И НАДЕЛЯЕМ ИХ ПРАВАМИ РУЛИТЬ ГЛОБАЛЬНЫМИ ПРОЦЕССАМИ В СТРАНЕ. Вот и всё. Бардак в тране - на руку кому? Я всегда, когда хочу понять, почему происходит какой-то сбой или твориться безпридел, то задаю сам себе вопрос: А КОМУ ЭТО ВЫГОДНО? Кому выгодно, что бы за год в стране БЕЗ ВСЯКОЙ ПРИЧИНЫ умирало по миллиону народа, кому выгодно развалить армию, кому выгодно открыть настеж границы и вывозить из страны НАРОДНОЕ добро, куда это добрпо идёт, кто обогащается и главный вопрос: КТО ЭТИМ ВСЕМ БАРДАКОМ РУКОВОДИТ?????????????????????????????????????????????? Вот вопрос.
|
Отличительные черты настоящего свидомого:
"Доказательство недоказуемого, опровержение очевидного и доказанного". |
|
|
serennisima
♎
Номер: 330
З: Україна-ненька, рідне місто
Зареєстрований: 24 грудня 2007 р.
Попереджень: 0
Пост №521 | Доданий: 20 вересня 2008 р., 18:32:53 |
|
Ти ба як усі в склад Россії стремляться, напевно це саме демократична держава, де немає такого:
Цитата: | никому нет дела до простого человека, вырубают леса, свирепствуют безработица и коррупция... |
----- Добавлено 20 сентября 2008 г., 19:11:58:до заданої теми:
Цитата: | Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Бакаївка — село в Ічнянському районі Чернігівської області. Відоме через те, що на сельській території декілька селян проголосили незалежну державу з назвою «Чернігівське Південне Сударство».
|
Цитата: | Жителі двох будинків села Бакаївка Ічнянського району Чернігівської області утворили свою державу — Чернігівське південне сударство. Вони називають себе титульним суверенним народом України. Кордонів воно не має. Зате має паспорти й печатку. Його жителі не визнають голову місцевої сільради, тому утворили свій Бакаївський муніципалітет. Керує ним 43-річний Віктор Москаленко.
Згідно із законами «Сударства» його піддані можуть не платити податки, непідсудні українським судам і не перевіряють своїх корів на лейкоз. |
Цитата: | Дипломат і банкір
«Сударство» розширюється. Тепер представники його є не тільки у селі Бакаївка, але і в райцентрі Ічня, навіть у Чернігові.
В Ічні сепаратисти влаштувалися у готелі «Версаль». На вигляд готель як готель, і номер зняти можна. Ось тільки вивіска тепер там інша: «Титульний Суверенний Народ України. Бакаївський муніципалітет. Ічнянське представництво».
Заходимо. На всі спроби знайти мешканців — тиша. Другий поверх. Поряд з кімнаткою покоївки - кабінет з табличкою «Представник». На стукіт не відповідають.
«Може, на дипломатичні переговори виїхав», — гадаю. Виявилось, що представник «Сударства» Надія Анатоліївна Дроган за сумісництвом ще й очолює районний Ощадбанк. Їдемо туди. Надія Анатоліївна дозволяє нам увійти до кабінету.
— Я вільна людина! — гарячиться жінка у відповідь на питання «Навіщо вам це треба?»
— Ось вони кодів ідентифікаційних наробили. Навіщо? А графу «Національність» прибрали навіщо? Щоб зробити нас рабами, — сама ж відповідає на своє питання.
— Ось ви хто? — звертається до мене директор банку. — Де написано, що ви українка? Ви рабиня! — резюмує Надія Анатоліївна. — А я не хочу бути рабинею. Це вони з нас зробили фізичних і юридичних осіб, а я людина.
Це одна з головних причин, чому вона вирішила відокремитися від решти українців.
Президенти і корови
Голови новоутвореної держави живуть у селі Бакаївка. Заходжу в магазин, щоб запитати, де живуть головні сепаратисти Андрій Дирда і Віктор Москаленко. За столом сидять місцеві жителі. Вони охоче розповідають, звідки пішло «Сударство».
Виявляється, все почалося з того, що розпався колгосп. Ось тоді Дирда з Москаленком запропонували селянам створити «Сударство», обіцяли свою лікарню і школу. Тоді до них приєдналися 300 чоловік. Андрій і Віктор хотіли викупити колгоспні споруди, щоб створити сумісне господарство у складчину з односельцями. Але районні власті їм цього зробити не дали.
«Я теж до них тоді прилучився, — згадує дід Іван, — подивився: а що у них є? І плюнув! Тепер з ними залишилося всього п’ять хатин».
Голови держави корів тримають, свинок, курок і, звичайно, вирощують овочі, баштанні, картоплю, пшеницю. З цього і живуть. Поки суверенітет у них тільки в голові. Межі своєї території не встановлювали. Ось тільки глава держави Москаленко на прізвисько «Кіт» пасе корівок з булавою.
Стукаю у хвіртку до Андрія Дирди. Двері відкриває симпатична жінка років сорока, дружина. Говорить, що чоловік спілкуватиметься з пресою тільки в тому разі, якщо ми пришлемо офіційний запит у дипломатичне консульство.
Дзвонимо консулові. Чоловічий голос пояснює, що запит треба писати просто в Дипломатичне консульство суверенного народу України, не забути печатку і підпис головного редактора. Хто голова суверенного народу — секрет, ім’я консула — таємниця. З ким говорю — радять дізнатися в СБУ. А без запиту добродій Дирда явити особу пресі не хоче.
Будинок у Андрія добротний, у дворі комбайн і вантажівка. Селяни говорять, що він фермер, хороший господарник. «Непоганий він, тільки ось трапилося з людиною», — місцеві жителі відносяться до сепаратистських замашок сусіда як до дивності.
Чиновнику — смерть
Віктор пресі двері теж не відкриває. Зате сусіди охоче розповідають про «Сударство». Стати громадянином Південно-Чернігівського Сударства може кожен українець, що самовизначився. Для цього потрібно написати заяву і подати у консульство три фотографії. Паспорт у них більше схожий на посвідчення. Заламінований папірець з фотографією.
Що цікаво, добродії визнають Президента України, «тому що він гарант Конституції», а ось голову сільради і дільничного — ні. Останнього суд «Сударства» засудив до довічного ув’язнення за те, що він заарештував дружину Дирди.
Вона посіяла маку більше норми. Йому ще пощастило. У райадміністрації Ічнянського району нам розповіли, що начальника земельного відділу Миколу Божка взагалі засудили до страти за те, що вимагав заплатити земельний податок. Поки що вирок не виконали.
Поки не покарані
Прокурор Ічнянського району не бачить сепаратизму в діях Дирди і Москаленка. Мовляв, здуріли селяни. Поки їх суверенітет - просто розмови. Ну паспорти собі наклепали.
Президента ж повалити не хочуть. Та й небезпеки в цьому немає. Отже, кримінальну справу на них не завели. «Несвідомі» селяни сприймають ідею «Сударства» як дивацтво двох мужиків. Голова сільради теж тільки сміється.
За матеріалами «Сегодня» |
|
|
|
|
LIZARD
Начальник модераторов
Пост №522 | Доданий: 21 вересня 2008 р., 08:37:06 |
|
serennisima,
Цитата serennisima: | Ти ба як усі в склад Россії стремляться, напевно це саме демократична держава, де немає такого:
Цитата:никому нет дела до простого человека, вырубают леса, свирепствуют безработица и коррупция...
|
Ти саме основне не написала...
Цитата LIZARD: |
... и коррупция, где все решает НАТО и американцы и чествуют фашистское отребье. Мой дед был в антифашистском подполье, воевал с лесными братьями, и я не могу согласиться с происходящим», - цитирует организация слова Тамма.
|
serennisima, а в Iчнянському районi тоже народ прикольно розважаеться.
Молодцы.
|
|
|
serennisima
♎
Номер: 330
З: Україна-ненька, рідне місто
Зареєстрований: 24 грудня 2007 р.
Пост №523 | Доданий: 21 вересня 2008 р., 19:03:24 |
|
Цитата LIZARD: | Ти саме основне не написала...
Цитата LIZARD:
... и коррупция, где все решает НАТО и американцы и чествуют фашистское отребье. Мой дед был в антифашистском подполье, воевал с лесными братьями, и я не могу согласиться с происходящим», - цитирует организация слова Тамма.
|
дивлячись кому це основне...
а шо НАТО і до Росії добралося?? я тому це і не включала, бо думала, що немає... (читай уважно будову і зміст речення)
|
|
|
|
LIZARD
Начальник модераторов
|
|
LIZARD
Начальник модераторов
Пост №525 | Доданий: 23 вересня 2008 р., 14:08:45 |
|
Ага, так ото...
"...Народный депутат Украины, один из спонсоров "оранжевой" революции, бывший соратник Виктора Ющенко и крестный отец его младшего сына, экс-министр по чрезвычайным ситуациям Украины Давид Жвания, в отношении которого инициировано дело о незаконном получении им гражданства Украины, заявил, что "если Ющенко так заинтересовало мое гражданство, то пусть он разберется со своей семьей".
В интервью интернет-изданию "Украiнська Правда" он заявил, что получил украинское гражданство, отказавшись от грузинского. "А жена Ющенко, став гражданкой Украины, осталась американской гражданкой".
"Я хочу, чтоб мои дети были украинцами, а у Ющенко дети – американцы, потому что их мама была гражданкой США. Обратитесь в посольство США и спросите – они вам это подтвердят", - сказал Жвания.
"В свое время мы с Ющенко много ездили вместе с семьями на отдых – посещали Доминику, были в Австрии, Швейцарии, Италии. Поэтому я, Давид Жвания, утрверждаю, что не просто видел американские документы детей Ющенко. Я их лично держал в руках", - заявил народный депутат Украины.
В конце марта 2005 года пресс-служба президента Украины сообщила о том, что Екатерина Ющенко получила гражданство Украины.
Тогда же было заявлено, что в ближайшее время соответствующие государственные ведомства сделают публичное заявление по этому поводу. Однако этого не произошло. При этом, как напоминают украинские журналисты, ничего не сообщалось и про выход жены Ющенко из гражданства США и про гражданство их детей.
Давид Жвания утверждает, что Екатерина Ющенко стала гражданкой Украины с нарушениями законодательной нормы о том, что для получения гражданства необходимо находиться в браке с украинцем на протяжении двух лет. Несмотря на то, что на официальном сайте президента Украины указано, что Виктор Ющенко женился на своей второй супруге в январе 1998 года, по словам Жвании, официально Виктор и Екатерина Ющенко зарегистрировали брак только в 2004 году. Поэтому получение супругой президента гражданства в начале 2005 года – противозаконно.
В завершении своего интервью Давид Жвания многозначительно намекнул, что "если секретариату президента этого недостаточно, то я могу продолжить рассказывать и дальше".
Это второй вполне прозрачный намек в адрес президента Украины со стороны Жвании за последние дни. Ранее он, комментируя свое участие в качестве свидетеля по делу об отравлении Виктора Ющенко в 2004 году, заявил, что молчит по этому поводу, так как "слишком любит Украину", намекнув тем самым, что правда об "отравлении" Ющенко повредит украинской государственности."
-----------------------------------------------
Добалакався Жванiя...
|
|
|
Tania
Авторитет
Номер: 71
Зареєстрований: 30 березня 2007 р.
Попереджень: 1
Пост №526 | Доданий: 23 вересня 2008 р., 14:32:38 |
|
-----
Повідомлення редагувалося 1 разів. Останнє редагування: Tania (23 вересня 2008 р., 14:33:17)
|
|
|
|
McLay
Постоялець
Номер: 499
З: Ukraina, Pryluky
Зареєстрований: 8 червня 2008 р.
|
Пост №527 | Доданий: 23 вересня 2008 р., 17:36:38 |
|
В мене складається таке враження, що фашисти і нацисти во плоті тут - LIZARD i Tania - такої ненависті до американців я ні в кого не бачив.
Навіть в мене, бандерівця і націоналіста, до росіян якесь спокійніше ставлення.
|
ШАБЛЯ - це такий кривий меч, назва якого походить від старокозацького "а ну тихіше, панове" |
|
|
LIZARD
Начальник модераторов
Пост №528 | Доданий: 23 вересня 2008 р., 17:44:49 |
|
Цитата McLay: | В мене складається таке враження, що фашисти і нацисти во плоті тут - LIZARD i Tania - такої ненависті до американців я ні в кого не бачив.
Навіть в мене, бандерівця і націоналіста, до росіян якесь спокійніше ставлення. |
Во плоти кажеш.... ? Твойi слова, та Богу ушi.
Подожди...про пиндосов... а яке у мене должно буть отношение до трутнiв та гангстеров?
|
|
|
Tania
Авторитет
Номер: 71
Зареєстрований: 30 березня 2007 р.
Попереджень: 1
Пост №529 | Доданий: 23 вересня 2008 р., 19:31:13 |
|
|
|
|
|
LIZARD
Начальник модераторов
Пост №530 | Доданий: 24 вересня 2008 р., 09:43:48 |
|
Цитата Tania: |
меня бандеровец нацисткой обозвал.... |
Так тобi й нада. От аби помийi на РоССiю лила, так була б ГЕРОЕМ УКРАИНЫ.
А так вибачай... нацистка.
|
|
|
Тема закрита для обговорення!Причина: Продовження тут: http://priluki.info/topic/1714 Закрив: OLEX
|
Сьогодні день народження у 1 користувачів:
MeLoMaN, Сьогодні віртуальний день народження у 15 користувачів:
OLEX, bOOmer, ASS, Tester, crok, Helen, djcrok, tereha, Tyt24vcytki, infeeniti, wolf88, solnce_vik, tato28, vetal_da, Khrystyna,
Модератори: Helen, watt, Tyt24vcytki
|
|