|
За місяцьЗа тиждень
В цьому місяці фото ще не оцінювалися!
За місяцьЗа тиждень
В цьому тижні фото ще не оцінювалися!
В цьому місяці фотографії не обговорювались.
|
Переглядів: 521747 | Відповідей: 1000
Автор | Повідомлення |
LIZARD
Начальник модераторов
Номер: 11
З: РОССИЯ, Москва
Зареєстрований: 29 листопада 2006 р.
Попереджень: 4
Нагороди: |
Пост №1 | Доданий: 17 березня 2007 р., 09:16:09 |
|
Всем привет.
Предлагаю здесь говорить, спорить, обсуждать темы, которые были затронуты в разделе "Обговорення галереi".
Итак по поводу общей армии...
Помните анекдот времен Дикого Запада: «Мистер, а вы не боитесь ехать по этой дороге? На ней ведь полно парней с «кольтами»! - Не боюсь, мистер. У меня у самого «кольт» в кармане». Чтобы защитить себя от агрессии США, необходимо обладать оружием, способным держать янки на расстоянии. А таким оружием сдерживания является только ядерное. Американцы могут пугать много, но вот тронуть того, у кого в запасе пара десятков ракет с ядерными боеголовками, никогда не посмеют. Китай тому пример (проорав на Пекин по поводу захваченного разведывательного самолета, Вашингтон сразу заткнулся, стоило Китаю напомнить про наличие атомного оружия). Только те нынче могут чувствовать себя в относительной безопасности, кто имеет возможность пульнуть ядерной ракетой по Нью-Йорку в ответ на американскую бомбардировку своих школ и больниц. И потому страны, ценящие национальную независимость и суверенитет, спешно стремятся обзавестись свои и ядерным арсеналом.
По поводу таможни... Я в процессе своей работы ПОСТОЯННО сталкиваюсь с проблемами таможенного законодательства. Скажу так... бардак на погран переходах есть. А почему он есть? А потому, что всем на всё плевать. Вот и всё. Депутаты тут не причём... там, на верху, уже ВСЁ ПОДЕЛЕНО ДАВНО. Одни деньги стрегут на таможне, другие на металле, третьи на газе, нефти, драг. камни, золото,... и так далее. А кто срежёт? А те КОГО МЫ ВЫБЕРАЕМ И НАДЕЛЯЕМ ИХ ПРАВАМИ РУЛИТЬ ГЛОБАЛЬНЫМИ ПРОЦЕССАМИ В СТРАНЕ. Вот и всё. Бардак в тране - на руку кому? Я всегда, когда хочу понять, почему происходит какой-то сбой или твориться безпридел, то задаю сам себе вопрос: А КОМУ ЭТО ВЫГОДНО? Кому выгодно, что бы за год в стране БЕЗ ВСЯКОЙ ПРИЧИНЫ умирало по миллиону народа, кому выгодно развалить армию, кому выгодно открыть настеж границы и вывозить из страны НАРОДНОЕ добро, куда это добрпо идёт, кто обогащается и главный вопрос: КТО ЭТИМ ВСЕМ БАРДАКОМ РУКОВОДИТ?????????????????????????????????????????????? Вот вопрос.
|
Отличительные черты настоящего свидомого:
"Доказательство недоказуемого, опровержение очевидного и доказанного". |
|
|
Helen
Блукаюча зірка
Номер: 6
З: Украина, Прилуки
Зареєстрований: 21 листопада 2006 р.
Попереджень: 0
Пост №501 | Доданий: 19 вересня 2008 р., 20:22:52 |
|
Tania, а у вашого яка зарплата? вашому хоч хватає на життя чи ні? бо може ми б скинулися да допомогли
|
"Тримай звязок зі мною, завтра вийдемо в еТер" |
|
|
serennisima
♎
Номер: 330
З: Україна-ненька, рідне місто
Зареєстрований: 24 грудня 2007 р.
|
|
Helen
Блукаюча зірка
Пост №503 | Доданий: 19 вересня 2008 р., 21:09:56 |
|
serennisima, та на фіга щось робить? і коню ясно, що $2300 чи $7600 -це тіпа офіційна зарплата, (проще кажучи, для широкого загалу), а до цього плюс. як ти вже сказала премії і т.д. і т.п.
|
|
|
crok
Старожил
Номер: 7
З: Україна, Прилуки
Пост №504 | Доданий: 19 вересня 2008 р., 21:14:53 |
|
Шановні Лізард і Таня.
Ви так нічого й не поняли...
Майдан стояв не за Ющенка, а проти НАГЛОЇ ФАЛЬСИФІКАЦІЇ виборчого права!
І не проти красівого і ісключітєльно чєсного Януковіча!
А проти ЙОГО МЕТОДІВ! Він думав - що Україну можна "дєржать за дурака"!!!
Всі ми прекрасно розуміємо, що і Ющенко, і Януковіч, і Путін, і Мєдвєд, і Буш... та хто завгодно - це не народні президенти, і не "красниє шапочкі с пірожкамі для бабушкі", а акули бізнеса і політики, результат виборчих технологій.
Так чого ж ви, десь у хвості, але ж українці, зараз просто перебуваєте за кордонами України, накинулись на Ющенка, який нібито самий падлюка серед усіх?
Всі вони падлюки!!! але...
У ненависних Лізарду США є така добра традиція - я не голосував за цього президента, але якщо він вже вибраний, то він - мій президент, і я буду виконувати його курс!
А у нас що? де два українці - там три президенти!!! які один одного не хочуть і бачити, не те, щоб слухати!!! Готові зі світу стерти! а не виконувати якісь укази...
Американець навіть на Юпітері буде пишатись тим, що він - американець!
Ізраїльтянин один серед арабів буде пишатись, що він - ізраїльтянин!
А ми? Одразу чую - от створіть мені умови в Україні, щоб і квартира безоплатно, і машина, і дівка безоплатно на кожну ніч нова, тоді я буду пишатись Україною...
Але ж деякі ізраїльтяни он живуть і сплять із автоматом Калашнікова під кроваттю, дітей у школу на бронетранспортерах возять - але ж пишаються тим, що вони - ізраїльтяни!
А у нас?
Лізарди із Танями не вспіли заїхати за тин, а вже - он, ви казли, вами крутять а ви не бачите, вам нада так і так робить...
Що це за підказки з-за кордону? Приїжжяйте сюди, тут живіть, тут варіться в цій каші - от тоді й будете казочки розказувать!А з-за кордону повчать...
Як то кажуть - щоб не сталося, завжди знайдеться розумій, який заявить - а я ж казав!!! Та тільки виникає питання - ну то й що з того, що ти заднім числом такий грамотєй? Зроби щось для України зараз!
Як казав професор Преображенський - от якщо кожен з нас почне "мочиться мімо сортіра - вот тогда настанет разруха"!
Самий правільний на мій погляд українець за кордоном - Коптєв! Заробляє на кацапах - а у Прилуки вкладає, не забуває свою малєньку батьківщину!
А з вас, Лізард і Таня, що? Критиканство і все! Те, що ви тут розповідаєте, що в Україні погано і як саме - все те тут відомо, і - повірте - набагато краще, ніж вам!
-----
Повідомлення редагувалося 2 разів. Останнє редагування: crok (19 вересня 2008 р., 21:26:28)
|
Життя - дуже шкідлива штука! Від нього помирають! |
|
|
Tania
Авторитет
Номер: 71
Зареєстрований: 30 березня 2007 р.
Попереджень: 1
Пост №505 | Доданий: 19 вересня 2008 р., 21:29:38 |
|
crok, я не указую шо вам робыть, я просто поражаюсь,шо вы поддержуете Ющенка и його политику, я хочу почуть от тебе, шо Ющ казел и гандон, ,то шо на майдане обищав,ничего незробыв и т.д. , мы ж просто обсуждаем происходяще на Украине,и бильше ничего,и зробыть чи поминять ничего мы не можем, а ты тут глотку рвеш,и доказуешь шо все класно,шо правильным путем иде ваш президент,вин то иде правильно...да тильки для свого кармана...
|
|
|
|
Helen
Блукаюча зірка
Пост №506 | Доданий: 19 вересня 2008 р., 21:34:11 |
|
Цитата: | crok, я не указую шо вам робыть, я просто поражаюсь,шо вы поддержуете Ющенка и його политику, я хочу почуть от тебе, шо Ющ казел и гандон, ,то шо на майдане обищав,ничего незробыв и т.д. |
Tania, ти або не читаєш, що тобі пишуть, або просто засліплена. ТИ читай, що тобі Крок пише, читай уважно. А ти все своє торочиш!
|
|
|
crok
Старожил
Пост №507 | Доданий: 19 вересня 2008 р., 21:36:04 |
|
Мені Ющенко теж - не кросавчік, на якого молитись треба, але він - президент! Ну так хай доведе, що він - добрий президент, або ж навпаки - провалиться із своєю політикою!
Але доводить це він повинен без всіляких палок у колеса!
Після цього - або ж повторно вибрали, або ж - ні!
А зараз що?
Зараз нам всі без упину, в тому числі й закордонні "доброжєлатєлі" пиз*ять під руку, що он, бачте, президент у вас не такий!
Ми й самі бачимо!
Не лізьте у чужий монастир зі своїм уставом!
Розберемося якось і без грамотєєв!
|
|
|
Tania
Авторитет
|
|
crok
Старожил
Пост №509 | Доданий: 19 вересня 2008 р., 21:43:27 |
|
Tania,
Ми тут Ющенка не в усьому підтримуємо! Далеко не в усьому!
Ніхто - особливо я - тобі не доказував, що в Україні все класно!
Тут далеко не все добре й класно!
Але я вважаю так - вибрали, так дайте попрацювать! Не допомагаєте, то хоча б не заважайте!
Як у Америці.
Не такий Ющенко - виберіть іншого! Але якщо його вже вибрали на 5 років - то нехай так і буде!
У іншому випадку - маємо те, що маємо!
|
|
|
Tania
Авторитет
|
|
Тема закрита для обговорення!Причина: Продовження тут: http://priluki.info/topic/1714 Закрив: OLEX
|
Сьогодні день народження у 1 користувачів:
MeLoMaN, Сьогодні віртуальний день народження у 15 користувачів:
OLEX, bOOmer, ASS, Tester, crok, Helen, djcrok, tereha, Tyt24vcytki, infeeniti, wolf88, solnce_vik, tato28, vetal_da, Khrystyna,
Модератори: Helen, watt, Tyt24vcytki
|
|