ну як рекламщик кажу .... якшо не буде якогось продовження типу як писав watt, то повний бред.... ні в які даже самі смЄли рамкі не влазить...рекламаж для чого нужна...правильно шоби продавався товар чи послугі... а тут шось то....... не буду виражацця.... а взагалі такого роду ідЄї втілююцця в життя ( то з власного досвіду знаю )) коли їх придумує сам рекламодавець....ну от наприклад я . діректор ді джуса...і думаю шо я всё знаю краще всіх...і лучче всіх ( сіндром діректора так сказать )))) і мені пришла в голову ото така ідєя про голуба миру.... бабла в мене хватає...а рекламним агенствам абсолютно пофіг шо робить аби БАБЛО платили...( а там гроші не маленькі ..))) в маштабах україни робицця .... от вони і будуть вилизувать жопу і казать Вау....геніальна ідєя...)))
Sergeychun
OLEX
З Новим Роком!
Номер: 1
З: UA, Прилуки
Зареєстрований: 21 листопада 2006 р.
Попереджень: 0
Нагороди:
а взагалі такого роду ідЄї втілююцця в життя ( то з власного досвіду знаю )) коли їх придумує сам рекламодавець....ну от наприклад я . діректор ді джуса...і думаю шо я всё знаю краще всіх...і лучче всіх ( сіндром діректора так сказать ))))
В прилуцьком масштабе согласен, так и есть в большинстве случаев.
А бо другий варіант - зроби то не знаю шо. І шо не зробиш все не так.
sergeychun
Форумчянин
Номер: 614
Зареєстрований: 26 вересня 2008 р.
Нагороди:
бабла в мене хватає...а рекламним агенствам абсолютно пофіг шо робить аби БАБЛО платили...( а там гроші не маленькі ..)))
нормальні агентства, які гребуть самашедші бабки за свою продукцію, не будуть портить свою репутацію і туфту робить не будуть.
Вони або не візьмуться за таку роботу, або переконають клієнта в брєдовості його ідей і зроблять по-своєму.
-----
Добавлено 30 октября 2008 г., 09:24:49:
Ось кстатє кантора яка робила цю рекламу про велетенського голубя:
Adventa LOWE
-----
Повідомлення редагувалося 1 разів. Останнє редагування: OLEX (30 жовтня 2008 р., 09:25:40)
sergeychun
Форумчянин
Номер: 614
Зареєстрований: 26 вересня 2008 р.
Нагороди:
OLEX, да шось то я не дюже встрічяв такі агенства ...які би отказувались заробить кучю бабок за раді своёй гордості... чи заради ідєї...
бабло побєждаєт зло...))