Ви не можете бачити результати опитування поки не проголосуєте самі!
Опитування відкрите 11 листопада 2008 р.
Обмежень по часу немає.
Пройшло 5854 днів.
Кількість повідомлень, необхідних для прийняття участі в опитуванні: 0
Кількість днів проведених на сайті, необхідних для прийняття участі в опитуванні: 0
Якщо сонце сходить , значить це комусь потрібно. Так само і тут. Є дами з пузатими кошельками, і "ненакрашеная страшная , і накрашеная". По добрій волі на неї і за великі гроші не каждий согласиться. А воздержаніе од секса, приводить до негативних наслідків. Так -що в якомусь сенсі ці хлопці благодійники. А ще я таке подумав. Не дай бог під керівництвом такої працювати. Це ж ужас, "незадоволена" да ще й не гарна жінка - керівник. Мабуть би всім відділом на Альфонса готові були б скластися.
-----
Повідомлення редагувалося 2 разів. Останнє редагування: molchun (27 серпня 2009 р., 19:37:10)
BOBAH_BOBA
Старожил
Номер: 533
З: Україна, Київ
Зареєстрований: 5 липня 2008 р.
Попереджень: 9
Нагороди:
Із чоловіків Альфонсів зробили самі ж жінкі! Я думаю ніякий чоловік не вимагав би із жінки грошей! А якщо вона сама дає, (Вони в неї лишні...), то чому і не взяти? Вона від цього не обідніє!
Інша справа коли чоловіки заволодівають грошима жінки обманним путьом... Тут уже КАЗНІТЬ таких треба!!
Я такая, как есть, я не буду другой,
Я такая, как есть, и останусь такой.
Я наивна бываю, бываю - вредна,
НО ТАКАЯ, КАК ЕСТЬ, Я НА СВЕТЕ ОДНА!
Sega
Форумчянин
Номер: 1199
Зареєстрований: 3 жовтня 2009 р.
Попереджень: 0
Нагороди:
От цікаво: Якщо хлопець спить із пристарілою дамою і вона йому за це платить гроші - він альфонс, а як дівчина спить із багатим "папіком" - вона повія???
Я такая, как есть, я не буду другой,
Я такая, как есть, и останусь такой.
Я наивна бываю, бываю - вредна,
НО ТАКАЯ, КАК ЕСТЬ, Я НА СВЕТЕ ОДНА!
ECSTASY
Киця
Номер: 504
З: ♥, ♥
Зареєстрований: 12 червня 2008 р.
Попереджень: 2
Нагороди:
От цікаво: Якщо хлопець спить із пристарілою дамою і вона йому за це платить гроші - він альфонс, а як дівчина спить із багатим "папіком" - вона повія???
нуууу! не надо так утрировать! он с ней спит не за определенную сумму денег! она просто ему все покупает, платит везде за него! они встречаются, не только трахаются! так же и девушки ищут себе состоятельных мужчин, которые их будут содержать! а не тупо за секс платить!
OLEX
З Новим Роком!
Номер: 1
З: UA, Прилуки
Зареєстрований: 21 листопада 2006 р.
Попереджень: 0
Нагороди: