|
За місяцьЗа тиждень
В цьому місяці фото ще не оцінювалися!
За місяцьЗа тиждень
В цьому тижні фото ще не оцінювалися!
В цьому місяці фотографії не обговорювались.
|
Переглядів: 120567 | Відповідей: 158
Автор | Повідомлення |
Helen
Блукаюча зірка
Номер: 6
З: Украина, Прилуки
Зареєстрований: 21 листопада 2006 р.
Попереджень: 0
Нагороди: |
Пост №1 | Доданий: 13 листопада 2008 р., 23:23:57 |
|
П’ЯТЕ ЗАСІДАННЯ 46-Ї СЕСІЇ ПРИЛУЦЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ
П’яте засідання 46-ї сесії Прилуцької міської ради 5-го скликання, що відбулося 11 листопада, пройшло надзвичайно бурхливо та емоційно. На його початку, за пропозицією Олексія Гавриша (Партія регіонів), депутати відмінили передбачений порядок денний, натомість склавши новий, що включав чотири пункти. Перед початком їх розгляду голова територіальної виборчої комісії Лариса Чернята оголосила рішення політради Соціалістичної партії України про відкликання з достроковим припиненням повноважень депутата Прилуцької міськради Володимира Макогона. Приводом послугувала заява Володимира Івановича про вихід з фракції «Соціалістична партія» у Прилуцькій міській раді, яку депутат через 4 дні відкликав. Оприлюднене рішення викликало обурення багатьох, тож понад годину сесія обговорювала депутатську долю Володимира Макогона. Зрештою Володимир Іванович залишився в залі, хоча й змінив своє депутатське крісло на місце для запрошених.
Кожне з трьох наступних питань вирішувалося таємним голосуванням. Так 34-ма голосами депутати подолали вето міського голови щодо рішення «Про дострокове припинення повноважень секретаря міської ради Папазова В.В.»
Стільки ж депутатів проголосували й за відставку міського голови. Саме 34 голоси (2/3 від загальної кількості депутатів) необхідно для ухвалення такого рішення. Коли ж Юрій Володимирович, подякувавши депутатів за співпрацю, залишив залу, далі вести пленарне засідання сесія уповноважила голову постійної депутатської комісії з питань регламенту, депутатської етики, законності, правопорядку, охорони прав, свобод і законних інтересів громадян Олексія Гавриша.
Було позитивно вирішено й питання обрання секретаря міської ради. На цю посаду розглядалося дві кандидатури. Перша – голова фракції «Батьківщина» Світлана Яременко. Проте голова фракції «Комуністична партія» Михайло Ліверук у своєму виступі нагадав про певні вимоги до кандидатури секретаря ради. Серед них – обмеження у віці (до 60 років для чоловіків та до 55 у жінок) і обов’язкова вища освіта. Оскільки Світлана Володимирівна не відповідає цим критеріям, то до бюлетеню, за рішенням більшості депутатів, було внесено кандидатуру Голіка Сергія Анатолійовича, який теж є депутатом від фракції «Батьківщина». За нього віддали свої голоси 30 депутатів.
12.11.2008 газета "В двух словах"
http://pryluky.org
|
"Тримай звязок зі мною, завтра вийдемо в еТер" |
|
|
CHE
Авторитет
Номер: 843
З: VIVA CUBA, La Habana
Зареєстрований: 7 березня 2009 р.
Попереджень: 8
|
|
Sterva
Постоялець
Номер: 1099
З: Украина, Прилуки
Зареєстрований: 4 серпня 2009 р.
Пост №142 | Доданий: 19 вересня 2009 р., 20:44:01 |
|
Цитата CHE: | Литак выпустили токо в ее снах - вона спить! |
Послухай новини! У нас в країні налагодили літакобудування!!
|
Я такая, как есть, я не буду другой,
Я такая, как есть, и останусь такой.
Я наивна бываю, бываю - вредна,
НО ТАКАЯ, КАК ЕСТЬ, Я НА СВЕТЕ ОДНА!
|
|
|
CHE
Авторитет
|
|
Qwerty
Старожил
Номер: 923
З: Ukrain,
Зареєстрований: 12 квітня 2009 р.
Попереджень: 1
|
|
|
CHE
Авторитет
|
|
Holliday
Постоялець
Номер: 1058
З: Гондурас,
Зареєстрований: 8 липня 2009 р.
Пост №146 | Доданий: 23 вересня 2009 р., 05:37:05 |
|
СНЕ, а ты не прав относительно с/х развития Прилукского района. Если сравнить статистику 90-х годов и нынешнего времени, то видна определенная динамика роста. В районе повсюдно сеют зерновые, розвивается животноводчество. Плюс еще рабочие места. Взять хотя бы "Агрикор" или "Нафком"... Но это - заслуга руководства вышеупомянутых и др. структур, а не нашей власти. А относительно региональных СМИ...Не все так погано! Між іншим, на скільки я чула, "ПРИЛУЧЧИНА" - найтиражніша газета. І моя улюблена. Бо пишуть про все на світі. І тільки правду (як-от про розвиток району). А ще там існує така потрібна для самотніх прилучан рубрика "Служба знайомств" ...
|
Женщина в принципе может и промолчать...но дело в том...что у женщины нет такого принципа! |
|
|
CHE
Авторитет
Пост №147 | Доданий: 23 вересня 2009 р., 19:42:15 |
|
Цитата: | Но это - заслуга руководства вышеупомянутых и др. структур, а не нашей власти. |
Это помойму ключевой пукт. не благодаря, а вопреки Ющу и ко. Но для объективности сравните ситуацию в районе с показателями 89- 90 годов, так как это делают в Белорусии, тогда у вас волосы на голове зашевелятся от таких ющевских "успехов".
Эт сильно сказано. В "Правде" только правда. Про такие газеты в анекдоте Наполеон читая правду сказал: "Если бы у меня были такие газеты никто не узнал бы что я Ватероо проиграл!".
|
Hasta la Victoria Siempre |
|
|
OLEX
З Новим Роком!
Номер: 1
З: UA, Прилуки
Зареєстрований: 21 листопада 2006 р.
|
|
Holliday
Постоялець
Номер: 1058
З: Гондурас,
Зареєстрований: 8 липня 2009 р.
Пост №149 | Доданий: 23 вересня 2009 р., 20:11:44 |
|
Так и я о том же! Ющ здесь не при чем. Просто у районе инвесторы неплохие. А за СМИ... Не навижу, когда порочат мою любимую газету. Ну, СНЕ, согласись, что "Прилуччина"-самая интересная газета. И популярная. По-моему, ее создают настоящие професионалы!
|
Женщина в принципе может и промолчать...но дело в том...что у женщины нет такого принципа! |
|
|
CHE
Авторитет
Пост №150 | Доданий: 23 вересня 2009 р., 20:52:00 |
|
Цитата: | наскоко я знаю принадлежит Катерине Ющенко |
OLEX, Не, Пэти Ющековому!
Цитата: | Ну, СНЕ, согласись, что "Прилуччина"-самая интересная газета. И популярная |
Скорее широко извесная в узких кругах.
Цитата: | Ющ здесь не при чем. |
А Нестеренко, которому вы здравицу поете причем?
-----
Повідомлення редагувалося 2 разів. Останнє редагування: CHE (23 вересня 2009 р., 21:27:01)
|
Hasta la Victoria Siempre |
|
|
Тема закрита для обговорення!Причина: Новини тут: http://priluki.info/news Закрив: OLEX
|
Сьогодні день народження у 1 користувачів:
MeLoMaN, Сьогодні віртуальний день народження у 15 користувачів:
OLEX, bOOmer, ASS, Tester, crok, Helen, djcrok, tereha, Tyt24vcytki, infeeniti, wolf88, solnce_vik, tato28, vetal_da, Khrystyna,
Модератори: Helen, watt, Tyt24vcytki
|
|