орудие для ковыряния в ному, ухе, откручивание болтов
5.
я не знаю, что это
6.
а что, и такое бывает? не встречал
Ви не можете бачити результати опитування поки не проголосуєте самі!
Опитування відкрите 12 липня 2007 р.
Обмежень по часу немає.
Пройшло 6568 днів.
Кількість повідомлень, необхідних для прийняття участі в опитуванні: 0
Кількість днів проведених на сайті, необхідних для прийняття участі в опитуванні: 0
Народ, приходилось ли вам встречать мужиков с отрощенным длинным ногтем на мизинце. Как думаете, что это может означать. Если кто-то точно знает, что к чему, пожалуйста напишите. Как вы вообще относитесь к таким мужикам?
"Тримай звязок зі мною, завтра вийдемо в еТер"
LIZARD
Начальник модераторов
Номер: 11
З: РОССИЯ, Москва
Зареєстрований: 29 листопада 2006 р.
Попереджень: 4
Нагороди:
OLEX, а шо воно таке... гелевий ниготь? Я думав, шо мова йде про нарощени нигтi... А там, под шумок, можна наклейiть ниготь з нержавейки... serennisima, шо воно таке?
Отличительные черты настоящего свидомого:
"Доказательство недоказуемого, опровержение очевидного и доказанного".
serennisima
♎
Номер: 330
З: Україна-ненька, рідне місто
Зареєстрований: 24 грудня 2007 р.
Попереджень: 0
Нагороди:
LIZARD, ну на нігті наносять спец гель, сушать в інфрачервоному світлі, запилюють, виглядають як натуральні, не ламаються, не гризуться, але відростають, тому треба робити корекцію раз в місяць, чи у кого як росте. Є ефект "акваріуму", ліпнина, фр.манікюр, лак тримається хоч місяць (економія)
Спитай у любому салоні краси))
LIZARD
Начальник модераторов
Номер: 11
З: РОССИЯ, Москва
Зареєстрований: 29 листопада 2006 р.
Попереджень: 4
Нагороди:
Да воно менi треба питать?
Так получаеться, шо штучий ниготь набагато прочнее, чим натуральний? А Льоха каже, шо заточить не можна.... Може адмiн трошки не в теме?
Отличительные черты настоящего свидомого:
"Доказательство недоказуемого, опровержение очевидного и доказанного".
Bonya
Боненятко форуму
Номер: 442
З: Украина,
Зареєстрований: 28 березня 2008 р.
Нагороди:
Frankinshtain! Памятник перенесли не в Латвии- в Эстонии. И чем же отличаются от них прилучане, желающие убрать памятник Ленину? Поросятенкову,кстати, Дантон и Робеспьер залили Францию кровью, но никто не сносит их памятники. Я вообще против таких действий.
Оригинальное мнение по теме про большой ноготь на мизинце у мужчины
I40_kHz
Форумчянин
Номер: 458
З: UA, Pryluki
Зареєстрований: 20 квітня 2008 р.
Нагороди:
uvajaiemia forumciane, pazvolte skazat cto i v dani moment Aristokraita pishet pismi (cernilom i gusinimi pioroshkami!!! ) i esli celavek po vidu ne gopnik ili bariga)) i unevo dlinni nogot vpalce veraiatno cto on odin iz predkov davnix aristokratov katorie jili v 17-18 vekax)) i neprememno nada sprasit unevo imia,esli u etava celaveka imia tipa ( Mikaelus Van Burgen) ili (Antuan De Branto) to v palne veraiatno cto i etat celavek toje v 21 veke atkrivaet svai ananimnie pisma nogtom mizinca !!! s uvajeniem (Hrayr Van Avaetisyan)