Ви не можете бачити результати опитування поки не проголосуєте самі!
Опитування відкрите 18 грудня 2008 р.
Обмежень по часу немає.
Пройшло 5817 днів.
Кількість повідомлень, необхідних для прийняття участі в опитуванні: 10
Кількість днів проведених на сайті, необхідних для прийняття участі в опитуванні: 5
по-моєму, ця зустріч присвячена більше приїзду Лізарда -саме з ним ми зустрічаємося.
Подождiть ... причом тут мiй прийiзд? Як це собитие присвячено менi, ТАК НЕ ТРЕБА. Я не ющенко и не Путин.
Я просто у тебе попитав... А НЕ ЧИ ЗБIРАЮТЬСЯ ФОРУМЧАНИ НА НОВИЙ ГОД ЗУСТРIТИСЯ? Все. Як есть бажання, як буде движуха, свистнiть. Я буду в Прилуках. Як нет, так i нет.
Шото ти роздула не по-детски. Як ще не написала ЗИМОВА ЗУСТРIЧ ФОРУМЧАН ПРИУРОЧЕНА ПРИЙIЗДУ LIZARDа.
Цитата Helen:
А він в баню не хоче.
Точно так. Я баню шото недоганяю. В яких токо банях не був, як не парився... ну не мое.
От в бассейне поплавать - оце да. А у пару, знущаться над собою...
Отличительные черты настоящего свидомого:
"Доказательство недоказуемого, опровержение очевидного и доказанного".
OLEX
З Новим Роком!
Номер: 1
З: UA, Прилуки
Зареєстрований: 21 листопада 2006 р.
Попереджень: 0
Нагороди:
Лєна ну ти сказала....ти хоть знаеш яки там ціни....если ти все оплачуеш я піду, а так шоб там за вечір оставить місячну зарплату я не-не!!!
Макс, ви там що? всі почуття гумору втратили?
Цитата:
Я просто у тебе попитав... А НЕ ЧИ ЗБIРАЮТЬСЯ ФОРУМЧАНИ НА НОВИЙ ГОД ЗУСТРIТИСЯ? Все. Як есть бажання, як буде движуха, свистнiть. Я буду в Прилуках. Як нет, так i нет.
Вова, вони збираються -в баню. А я думала, що ця тема саме про зустріч з тобою, а не в бані. І Путін і Медвед тут ні до чого
"Тримай звязок зі мною, завтра вийдемо в еТер"
LIZARD
Начальник модераторов
Номер: 11
З: РОССИЯ, Москва
Зареєстрований: 29 листопада 2006 р.
Попереджень: 4
Нагороди: