і так откровеничаем. Якім ви побачили кожного із нас, і шо ви подумали. Яке було у вас враження.
І якіми ви їх представляли до зустрічі. Де ви побачили форумчанина (форумчанку)
і так розказуем
----- Добавлено 12 января 2009 г., 00:44:28:
Casey, я знав ще до форума якось пришлось побувати в одній компанії, перше враження було звичайне, людина з твердим ціленаправленим поглядом, він мені тоді ще розказував про свій укртелекомовскій модем
Helen, за нашим модером я ще охотився в чаті, я знав тікі її імя і фамілію, тоді фотографію ніде наможливо було достати її. і я невірив шо вона старша від мене, я її представляв дівчинкою десь років 19 - 22. І всетакі я її нашов на її ВАТ я якраз помагав їм там пакувати подарункі і замітив бейджик на якому було написано Ромець Лена. я спочатку здивувався, подумав що то просто збіг обставин.
OLEX, до олекса я ще підішов на овердрайві і представився "привет Я Устанчик"
Emigrant
Авторитет
Номер: 18
З: Украина, Прилуки родимые
Зареєстрований: 5 грудня 2006 р.
Попереджень: 3
Нагороди:
На цей форум мене запросив Кревіс. Першим - з ким я познайомилась і нашла спільну мову - була Лєна! Перше враження? Дуже цілеспрямована, знає чого хоче і завжди цього добивається!! Потім почала стілкуватися в чаті... Знайомитися з усіма потихеньку...
Потом Лєна пригласила мене в Бутурин... Спочатку було трохі страшнувато... Я ж там нікого не знала! Тоді вирішила запросить Стронга, якого знаю з самого дитинства. В Батурині уже трошкі роззнакомились...
Хтось писав, шо форумчани, наче одна велика родина... У мене також склалося таке враження!! І це дуже добре!!
Я такая, как есть, я не буду другой,
Я такая, как есть, и останусь такой.
Я наивна бываю, бываю - вредна,
НО ТАКАЯ, КАК ЕСТЬ, Я НА СВЕТЕ ОДНА!
foksy
Старожил
Номер: 145
З: Украина, PRK-city
Зареєстрований: 7 липня 2007 р.
Попереджень: 2
Нагороди:
Sterva, спасбі за відвертість.. дуже приємно було читати твій відгук
Напишу і я про своє знайомство з нашими новими форумчанами
angelok - зайшла колись на роботу до одного свого знайомого, присіла на диванчик, сижу, бесіду. ПОряд сидить дівчинка, приємна така на зовнішність, мила. і тут до мене доходить, що це ж наша angelok. Ото так і познайомилися
sokolster - ну з цим парубком ми вже знайомі років 4... ще коли я тільки підключила інет. Він мене ще флудером на ТІМовському форумі обзивав Він там був адміном, а я спочатку простою форумчанкою, а потмі модером. Тепер тут я модер (ну зараз правда колишній, а він простий форумчанин )
Sterva - познайомилися в реалі, коли їздили до Батурина. Аня звонить мені і каже, а де ви стоїте, бо я вже під‘їхала. Питаю червона машина, номер такий=то. А вона каже.. а я не знаю номера
Потім вже підійшла і познайомилися ближче. Від спілкування в інеті не дуже відрізняється - така ж балакуча Чого такий нік досі не можу дібрати - на стерву зовсім не схожа
Strong - приємний, скромний, порядний (як мені здалося) молодий хлопчина!
Я дуже рада, що всі ви зараз влилися в наш дружній колектив!