і так откровеничаем. Якім ви побачили кожного із нас, і шо ви подумали. Яке було у вас враження.
І якіми ви їх представляли до зустрічі. Де ви побачили форумчанина (форумчанку)
і так розказуем
----- Добавлено 12 января 2009 г., 00:44:28:
Casey, я знав ще до форума якось пришлось побувати в одній компанії, перше враження було звичайне, людина з твердим ціленаправленим поглядом, він мені тоді ще розказував про свій укртелекомовскій модем
Helen, за нашим модером я ще охотився в чаті, я знав тікі її імя і фамілію, тоді фотографію ніде наможливо було достати її. і я невірив шо вона старша від мене, я її представляв дівчинкою десь років 19 - 22. І всетакі я її нашов на її ВАТ я якраз помагав їм там пакувати подарункі і замітив бейджик на якому було написано Ромець Лена. я спочатку здивувався, подумав що то просто збіг обставин.
OLEX, до олекса я ще підішов на овердрайві і представився "привет Я Устанчик"
Bonya
Боненятко форуму
Номер: 442
З: Украина,
Зареєстрований: 28 березня 2008 р.
Попереджень: 0
Нагороди:
СТАС - В реалі, на жаль, не спілкувалися, але на форумі приємно поспілкуватися! і якщо є якісь питання - завжди на них відповідає, допомагає!
watt- ну... це окрема історія... Вперше я його побачила, коли їздили в Нову Греблю купаться... Перше враження - дуже спокійний, такій тихенький, сором"язливий...
Що ж стосується Emigranta - поспілкувавшись з ним - зрозуміла, шо він добрєйшей души чєловєк! А перше враження було - та як з ним можна общаться?? про шо??
Я такая, как есть, я не буду другой,
Я такая, как есть, и останусь такой.
Я наивна бываю, бываю - вредна,
НО ТАКАЯ, КАК ЕСТЬ, Я НА СВЕТЕ ОДНА!
Emigrant
Авторитет
Номер: 18
З: Украина, Прилуки родимые
Зареєстрований: 5 грудня 2006 р.
Попереджень: 3
Нагороди: