і так откровеничаем. Якім ви побачили кожного із нас, і шо ви подумали. Яке було у вас враження.
І якіми ви їх представляли до зустрічі. Де ви побачили форумчанина (форумчанку)
і так розказуем
----- Добавлено 12 января 2009 г., 00:44:28:
Casey, я знав ще до форума якось пришлось побувати в одній компанії, перше враження було звичайне, людина з твердим ціленаправленим поглядом, він мені тоді ще розказував про свій укртелекомовскій модем
Helen, за нашим модером я ще охотився в чаті, я знав тікі її імя і фамілію, тоді фотографію ніде наможливо було достати її. і я невірив шо вона старша від мене, я її представляв дівчинкою десь років 19 - 22. І всетакі я її нашов на її ВАТ я якраз помагав їм там пакувати подарункі і замітив бейджик на якому було написано Ромець Лена. я спочатку здивувався, подумав що то просто збіг обставин.
OLEX, до олекса я ще підішов на овердрайві і представився "привет Я Устанчик"
Helen
Блукаюча зірка
Номер: 6
З: Украина, Прилуки
Зареєстрований: 21 листопада 2006 р.
Попереджень: 0
Нагороди:
У меня вообще отпадное впечетление, ну типа первое о хворумчанах.
Приехали както три девушки, лично ко мне, что мне признаюсь очень польстило. Но вот тогда и началась замануха, постояв три минуты они прыгнули в жужик и отчалили. Так я и не понял что это было? Двоих девушек я узнал, это были Белка и Хелен, а третью брюнеточку Катю нет(на сайте она походу не присутствует), к несчастью.
Hasta la Victoria Siempre
ECSTASY
Киця
Номер: 504
З: ♥, ♥
Зареєстрований: 12 червня 2008 р.
Попереджень: 2
Нагороди:
ECSTASY, Ну поспілкувавшись в чаті мало що можна сказать про людину! З тобою є про що поговорити, але ти в більшості випадків просто відмовчуєшся... Тобі не цікаво?
Я такая, как есть, я не буду другой,
Я такая, как есть, и останусь такой.
Я наивна бываю, бываю - вредна,
НО ТАКАЯ, КАК ЕСТЬ, Я НА СВЕТЕ ОДНА!
ECSTASY
Киця
Номер: 504
З: ♥, ♥
Зареєстрований: 12 червня 2008 р.
Попереджень: 2
Нагороди:
ECSTASY, Ну поспілкувавшись в чаті мало що можна сказать про людину! З тобою є про що поговорити, але ти в більшості випадків просто відмовчуєшся... Тобі не цікаво?
мени все цикаво! инколы просто нема часу! а так я люблю полялякать!