Дорогие форумчане!!! Наверное, вам не раз приходилось замечать читая темы, посты, комментарии к фото на нашем форуме Прилуки инфо, какие все мы умные на бумаге. Хотелось бы узнать-что мы можем на самом деле??? Давайте поделимся своими реальными достижениями в жизни!!!
Считаете ли вы себя состоявшейся личностью??? Если да, то в каких направлениях или областях (работа, личная жизнь и т.п.).
OLEX
З Новим Роком!
Номер: 1
З: UA, Прилуки
Зареєстрований: 21 листопада 2006 р.
Попереджень: 0
Нагороди:
А ще для внесення ясності, досягнення - це те, що ми здобули в результаті прикладання певних зусиль і чим ми тепер пишаємося (як правильно зауважив адмін)
я зауважив можем пишатися.
-----
Повідомлення редагувалося 1 разів. Останнє редагування: OLEX (4 лютого 2009 р., 20:19:00)
Helen
Блукаюча зірка
Номер: 6
З: Украина, Прилуки
Нагороди:
Цитата Helen:А ще для внесення ясності, досягнення - це те, що ми здобули в результаті прикладання певних зусиль і чим ми тепер пишаємося (як правильно зауважив адмін)
я зауважив можем пишатися.
вибач саме так..але думаю, зміст від того змініився не суттєво
якими ми можемо пишатися чи вже пишаємося
"Тримай звязок зі мною, завтра вийдемо в еТер"
CTAC
Ветеран
Номер: 463
З: Украина,
Зареєстрований: 27 квітня 2008 р.
Попереджень: 1
Нагороди:
Давайте поделимся своими реальными достижениями в жизни!!!
Самые большие и главные мои достижения в жизни, это моя семья, ребенок, умение жить счастливо и весело, я смог остаться самим собой, таким как был с самого начала несмотря на все проблемы в жизни, не озлобился, не стал подлым, не ожесточился, научился осторожности, быть более терпимым к другим людям. Много чего я достиг в спорте, имею 1 юношеский разряд по легкой атлетики, 2 розряд по боксу, занимался долгое время, аж целых 9 лет, для каких то достижения в спорте и конечно же для себя!!! Ну и многое другое, достиг в своей жизни, всего не опишеш!!!
Bonya, а ты, не хочешь поделится с нами своими реальными достижениями в жизни???
-----
Повідомлення редагувалося 1 разів. Останнє редагування: CTAC (4 лютого 2009 р., 22:02:55)
Helen
Блукаюча зірка
Номер: 6
З: Украина, Прилуки
Нагороди:
CTAC, оце вже дійсно щось конкретне, а не просто роздуми
До речі
Цитата:
А вот насчет состоявшейся личности то это процесс всей нашей жизнь, невозможно полностью состояться, всегда нужно стремиться к чему- то еще, иначе жить не интересно!!!
питання -а чи кожному треба все життя до чогось прагнути? адже є багато прикладів, коли людина досягає якогось рівня і все - зупиняється.. їй більше нічого не треба то чи можемо ми з такою впевненістю говорити абсолютно про всіх?
foksy
Старожил
Номер: 145
З: Украина, PRK-city
Зареєстрований: 7 липня 2007 р.
Попереджень: 2
Нагороди:
А я могу отбирать студбилеты у студентов, не пускать в универ студентов без документов. Ездить на машине умею... Был в Мурманске, Узбекистане, Казахстане готовить еду это само собой... ну и так ещё по мелочи
До того, що я вже раніше казала, додам такий приклад.
Коли я працювала в школі, я відвідувала комп‘ютерні курси. Це було грунтовне вивчення MS Office (Word, Excel, Access, Publisher) Adobe Photoshop, архіватори, перекладачі, Інтернет протягом 8 місяців
Швидко засвоюючи стандартну програму, я ще зацікавилася створенням сайтів (але не з використанням якоїсь мови програмування, а просто html) Для мене тоді це було щось страшне. Але я поставила ціль зробити сайт для своєї школи нічим не гріший від інших сайтів. Хоча той, хто робить сайти і знає perl, php, c++ зараз може буде сміятися.
Треба було бачити цей процес. Я вивчала код сторінок сайту 3 школи (саме там я ходила на курси), рилася в інеті, запитувала інших, як зробити те чи інше. У мене була мета і я докладала максимум зусиль, щоб досягти цілей. Думаю, найбільше був радий викладач курсів, коли, замість екселя, я в нього запитувала, як скинути сайт на сервер
І от коли я зробила найпростіший сайт, радості не було меж. Це було на той момент моїм найбільшим досягненням, адже сайти не було моїм направленням (я ж вчитель зарубіжної літератури, а не інформатик)
Для когось цей сайт був галімий і непривабливий, а для мене -найкращий у світі, бо він був зроблений мною з нуля!
Як висновок: те що ми досягаємо власними зусиллями, піднімаючись на вищий щабель свого розвитку, і є нашими досягненнями, якими ми по праву можемо пишатися. Інші можуть цього не зрозуміти але головне щоб ми самі усвідомлювали наскільки ми "виросли" і вдосконалили чи розвинули свої уміння у тій чи іншій сфері!
-----
Повідомлення редагувалося 1 разів. Останнє редагування: Helen (6 лютого 2009 р., 23:01:46)
CTAC
Ветеран
Номер: 463
З: Украина,
Зареєстрований: 27 квітня 2008 р.
Попереджень: 1
Нагороди:
Як висновок: те що ми досягаємо власними зусиллями, піднімаючись на вищий щабель свого розвитку, і є нашими досягненнями, якими ми по праву можемо пишатися. Інші можуть цього не зрозуміти але головне щоб ми самі усвідомлювали наскільки ми "виросли" і вдосконалили чи розвинули свої уміння і тій чи іншій сфері!