Напередодні Дня всіх закоханих в Міському будинку культури відбувся концерт "Музика кохання" Партер, балкони були вщент заповнені глядачами. І не дивно, бо саме такі музичні програми жителі нашого міста люблять найбільше.
Своє мистецтво прилучанам дарували Олександр, Сергій та Юлія Дубовики, Олександр Сімчич, ансамбль Камертон, тріо домристів дитячої музичної школи, Світлана Королько та Дмитро Левченко, Сергій Чунь та Анна Харченко, зразковий ансамбль Апломб, Сергій Петрик та Юлія Журавльова.
Цікавим та інтригуючим моментом був розіграш солодкого приза до Дня Святого Валентина. Його отримала прилучанка, що придбала квиток на 14 місце в 14 ряду.
Море овацій дісталося молодим, але надзвичайно талановитими виконавцям Олександру Козленку та Інні Киричок. Майстерною фортепіанною грою порадував всіх Валерій Проценко.
2 години феєричного шоу пролетіли як одна мить, "Музика кохання" стала справжнім святом любові і краси!
Helen, я с твоего поста понял, что эту концерт-програму дарили людям почти все Прилуцкий шоумены, а людей говорили что не много было, или это пустые розговоры???
Tyt24vcytki
Ночной дозор
Номер: 680
Зареєстрований: 21 листопада 2008 р.
Попереджень: 0
Нагороди:
Море овацій дісталося молодим, але надзвичайно талановитим
виконавцям......2 години феєричного шоу пролетіли як одна мить
Да, смотрю надо ходить на подобные концерты а то будет так как с Tori Joy, Виктория уже на "Евровидение 2009" претендент, а я и не слышал ранее о ней ничего. А тоже наверное когда-то выступала и она в ГДК.
Helen
Блукаюча зірка
Номер: 6
З: Украина, Прилуки
Зареєстрований: 21 листопада 2006 р.
Нагороди:
Helen, я с твоего поста понял, что эту концерт-програму дарили людям почти все Прилуцкий шоумены, а людей говорили что не много было, или это пустые розговоры???
от навіщо когось слухати, якщо я тобі даю 100% гарантію що було все забито!
Щодо виконавців - да, були всі прилуцькі зірки плюс аматори на зразок зауча гімназії № 5 та інших (прізвища та посади я не запам‘ятала)
"Тримай звязок зі мною, завтра вийдемо в еТер"
masyanich
Постоялець
Номер: 444
З: Украина, Прилуки
Зареєстрований: 31 березня 2008 р.
Нагороди:
Tyt24vcytki
Одним людям достается талант, дриугим (как тори Джой) - продюсер. И в принципе ты ничего не потерял, когда не слышал Викторию Петрик на нашей сцене!