вопрос для нынешних и будущих родителей! в каком возрасте вы сможете доверять своим детям? я говорю о самостоятельности! смогли бы вы отпустить сына или дочь с друзьями в другой город или страну! (при этом не зная всех друзей) в каком возрасте вы сможете считать своего ребенка достаточно самостоятельным для принятия важных решений??
Helen
Блукаюча зірка
Номер: 6
З: Украина, Прилуки
Зареєстрований: 21 листопада 2006 р.
Попереджень: 0
Нагороди:
Ого.. це дуже серйозна тема. З одного боку дуже добре, коли батьки рано починають довіряти своєму чаду, адже це формує в ньому відповідальність за свої вчинки, самостійність, але іноді це призводить до негативних наслідків.
Не знаю, дітей поки що немає, тому важко про щось говорити. Але треба мабуть дивитися, як твоя дитина поводить себе в тих чи інших ситуаціях. І друзів всіх треба знать і не тільки в обличчя - чим займається, що для них є пріоритетним, чим "дише".
"Тримай звязок зі мною, завтра вийдемо в еТер"
Bonya
Боненятко форуму
Номер: 442
З: Украина,
Зареєстрований: 28 березня 2008 р.
Нагороди:
так а если ребенок уже достаточно взрослый? неужели твои родители знают все о твоих друзьях?
це ти вважаєш, що ти доросла, а для твоїх батьків ти і в 40 років залишишся дитиною. Моя мама і зараз переживає, з ким я і де я. І так з усіма батьками і будь-коли, тільки якщо це дійсно люблячі батьки, що переживають за свою дитину, а не якісь там телепні, яким начхать на своє чадо
"Тримай звязок зі мною, завтра вийдемо в еТер"
CTAC
Ветеран
Номер: 463
З: Украина,
Зареєстрований: 27 квітня 2008 р.
Попереджень: 1
Нагороди:
Памятаю, що мене батьки відвели 1 вересня перший раз в перший клас і все, далі ходила сама . В 2 класі, здається, з старшою на 3 роки дівчиною відпускали в центр міста, років з 13 (мо й раніше, не памятаю) у кіно. А зараз батьки носяться з дітьми років до 10 як мінімум.
Я вважаю, що треба належно виховувати власну дитину.
Aleka
Постоялець
Номер: 350
З: РФ, Воронеж
Зареєстрований: 12 січня 2008 р.
Вот сейчас не знаю, что там со своими детьми будет, но точно знаю, что надо доверять. Если едет много друзей и ты хотя бы пару - тройку хорошо знаешь, то почему бы и нет. Если ребенок уже достаточно взрослый, то он не натворит глупостей при правильном воспитании.
А вот что касается моих отношений с родителями ))) мои мне звонят, спрашивают где я и с кем раза три на день, а то и больше. А вот у подруги моей рождители не такие, пусть она пропадет на неделю, они даже и не заметят. Ее это очень обижает.
serennisima
♎
Номер: 330
З: Україна-ненька, рідне місто
Зареєстрований: 24 грудня 2007 р.
Нагороди:
тому в усьому повинна бути "золота середина", не потрібно кидатися у крайності, бо це скоріше викликає протилежність, бажання робити "на перекір", або обіду...
OLEX
З Новим Роком!
Номер: 1
З: UA, Прилуки
Зареєстрований: 21 листопада 2006 р.
Нагороди: