Ви не можете бачити результати опитування поки не проголосуєте самі!
Опитування відкрите 12 лютого 2009 р.
Обмежень по часу немає.
Пройшло 5761 днів.
Кількість повідомлень, необхідних для прийняття участі в опитуванні: 10
Кількість днів проведених на сайті, необхідних для прийняття участі в опитуванні: 5
мдааа.....и тем про модеров та про разборки розвилось хтозна скики.....давайте ще може устроим опрос кого отсиять бо багато........
а вообщу у Вали идея
Цитата serennisima:
можливо є сенс розділити деякі обов*язкі - хтось тегі править, хтось флуд чистить, або розділити на папрямками - розділами Форуму?
непагана, я шото приблизительно давно предлагав....
Два добрых духа Джин и Тоник
BOBAH_BOBA
Старожил
Номер: 533
З: Україна, Київ
Зареєстрований: 5 липня 2008 р.
Попереджень: 9
Нагороди:
мдааа.....и тем про модеров та про разборки розвилось хтозна скики.....давайте ще може устроим опрос кого отсиять бо багато........
а вообщу у Вали идея
да нада вибрать 3 самих потужних
Helen
Блукаюча зірка
Номер: 6
З: Украина, Прилуки
Зареєстрований: 21 листопада 2006 р.
Попереджень: 0
Нагороди:
Цитата:они пишут много, создают масу новых тем, а у меня вопрос! что этим людям мешает все это делать без модераторства????????
є таке поняття, як перенесення тем, редагування та видалення постів, створення общакових галерей, редагування тегів, прикріплення тем. І все це може лише модер. Чого я не можу без модераторства, бо звикла все оте перераховане робити САМА, а не просити когось!
Тому мені модераторство треба. Прохання мене вписати в оті 3
ну так давай всех сделаем модераторами! я тоже хочу сама все делать , а не выжидать, когда модер отзовется на мою просьбу! мы сейчас выясняем потребности форума и форумчан, а не личные привилегии! если менять модеров, то всех!
Helen
Блукаюча зірка
Номер: 6
З: Украина, Прилуки
Зареєстрований: 21 листопада 2006 р.
Попереджень: 0
Нагороди: