Ви не можете бачити результати опитування поки не проголосуєте самі!
Опитування відкрите 8 квітня 2009 р.
Обмежень по часу немає.
Пройшло 5840 днів.
Кількість повідомлень, необхідних для прийняття участі в опитуванні: 10
Кількість днів проведених на сайті, необхідних для прийняття участі в опитуванні: 5
О Боже, что попробовать на лето?
То что Tania показала на фотках, то страшно некрасиво и пригодно лишь для очень эффективного отпугивания всех от себя. Где-то на уровне электрошокера в 20 тысяч вольт, не менее.
serennisima
♎
Номер: 330
З: Україна-ненька, рідне місто
Зареєстрований: 24 грудня 2007 р.
Попереджень: 0
Нагороди:
Tyt24vcytki, я згодна з serennisima, тим паче, що мало хто робить собі такі кігті як на фотках. Просто виправляють форму нігтя та вирівнюють. Особисто мені манікюри-педікюри приносять величезне естетичне задоволення
Bonya
Боненятко форуму
Номер: 442
З: Украина,
Зареєстрований: 28 березня 2008 р.
Нагороди:
На фотах конечно слишком, как для меня. Я вообще не люблю на ногах длинные ногти, а вот моя мама. Я с ней даже ругаюсь из-за этого. Да с одной стороны красиво, но сдругой мне кажется негигиенично.
Tania
Авторитет
Номер: 71
Зареєстрований: 30 березня 2007 р.
Попереджень: 1
Нагороди:
Ногти ужасно неудобные для носки, но я подозреваю, что такие и не носят. Скорее всего это для конкурса. На первой фотке еще более-менее терпимо... Только что это за трансвеститоподобное существо?
Разговоры изобретены для того, чтобы мешать людям думать. (А. Кристи)
OLEX
З Новим Роком!
Номер: 1
З: UA, Прилуки
Зареєстрований: 21 листопада 2006 р.
Нагороди:
Ну ви даете! Просто дивно (але приємно) що чоловіки також приймають активну участь у такій жіночній дискусії!! Дивно, що не було тут емігранта!! Він, схоже добре розуміється на всякіх там мєлірованіях - колорірованіях!! Може і б про манікюр-пєдікюр шось розказав!!
А взагалі - моя думка, що природні нігті, якщо вони доглянуті - це найкраще! (хоча сама я ходила 4 роки з гелевими нігтями). Всім рекомендую "Умную емаль" - даже в моєму безнадійному випадку допомагає!!!