Ви не можете бачити результати опитування поки не проголосуєте самі!
Опитування відкрите 8 квітня 2009 р.
Обмежень по часу немає.
Пройшло 5706 днів.
Кількість повідомлень, необхідних для прийняття участі в опитуванні: 10
Кількість днів проведених на сайті, необхідних для прийняття участі в опитуванні: 5
Я вже 4 місяці як наростила нігті, і ні капельки про це не жалію. Свої постійно слоїлись і ламались, ніякі засоби і ванночки не допомагали, а якщо і був якійсь результат - то не на довго.
Я такая, как есть, я не буду другой,
Я такая, как есть, и останусь такой.
Я наивна бываю, бываю - вредна,
НО ТАКАЯ, КАК ЕСТЬ, Я НА СВЕТЕ ОДНА!
Squirrel
Білка-трудоголік
Номер: 932
З: Україна,
Зареєстрований: 15 квітня 2009 р.
Попереджень: 0
Нагороди:
Я носила нарощені гелеві нігті років 4. Мені подобалось, а потім набридло, зняла і вже кілька років ходжу з натуальними - аж полегшення відчула. А укріпляла - Умной емалью . Зараз також під лак завжди її наношу, ефект гарний
serennisima
♎
Номер: 330
З: Україна-ненька, рідне місто
Зареєстрований: 24 грудня 2007 р.
Нагороди:
Не знаю, як зараз, але раніше був дуже гарний укріплювач у ейвон (користувалась десь з півроку, відростила довгі нігті, а потім вже укріпила гелем).
Ношу десь біля 3-х років. І все частіше задумаюсь про те, що пора знімать)
Mari
Дочь. Жена. Мать.
Номер: 17
З: Россия, Санкт-Петербург
Зареєстрований: 5 грудня 2006 р.
Нагороди:
Mari, я думаю їм нічого не заважає "дихати", нігті мають здатність відростати досить швидко, "свої" в мене погані через колишню погану звичку)
нігті маю не довгі, не люблю кігті..
є люди, що і на ногах "наращують", взагалі нігті займають досить малий процент тіла, все інше в мене "дихає"
до речі, а покриті лаками і емалями нігті "дихають"?
і взагалі, загорання в солярії викликає рак, простий манікюр може щось викликать, як копнуть, то життя - небезпечна штука, особливо для жінки
Tatunya
Волнітєльніца Волн
Номер: 598
З: Україна- Матінка, Прилукі - город розлукі)))
Зареєстрований: 9 вересня 2008 р.
Нагороди:
serennisima, я згодна.
у мене свої нігті мають від природи не дуже гарну форму, а якшо чесно - то взагалі жахливу, а щоб їх відростити, це треба було скласти ручки іхтіандріком і нічого вдома не робить)
хочу помітити, що нарощування - це ще й економія - раз в місяць 100 гривень заплатиш і забуваєш про нігті взагалі, щіткою потерла, якщо шо - і вперьод
Mari
Дочь. Жена. Мать.
Номер: 17
З: Россия, Санкт-Петербург
Зареєстрований: 5 грудня 2006 р.
Нагороди:
serennisima, Tatunya, Наверное, не столько сам гель/акрил вреден, сколько то, что верхний слой ногтей стачивается.
Хорошо, если на ваших ноготочках это никак не сказывается. Просто мои потом как бумажка были
Цитата:
як копнуть, то життя - небезпечна штука, особливо для жінки
это да... вот поэтому, считаю, нужно по максимому беречь природную красоту и поменьше тюнинга делать.
Разговоры изобретены для того, чтобы мешать людям думать. (А. Кристи)
Bonya
Боненятко форуму
Номер: 442
З: Украина,
Зареєстрований: 28 березня 2008 р.
Нагороди: