Наверно в каждого из нас возникали недоразумения на почве ревности. Как кто действует в такой ситуации когда твоя половинка тебя обвиняет попусту, а ти действительно ни в чём не виноват и повода не подаёш!!!
OLEX
З Новим Роком!
Номер: 1
З: UA, Прилуки
Зареєстрований: 21 листопада 2006 р.
Попереджень: 0
Нагороди:
Люблю свою половинку дюже дюже. До неи я даже незнав шо можна так фанатеть людиною. Знаю її з 15 років. короче......... До жінки і после. ШО МЕНІ РАБИТЬ?????????
Squirrel
Білка-трудоголік
Номер: 932
З: Україна,
Зареєстрований: 15 квітня 2009 р.
Нагороди:
crevice, шо тобі оце порадить!! Хто зна! Я сама іногда, як находить на мене, дак свого чоловіка так допікаю, шо аж самой потом невдобно!! Хотя коли аналізую свою поведінку, дак понімаю, шо я це роблю чисто із вредності, а не того, шо я йому не довіряю!! (бо насправді довіряю ж!)
Так шо може і правда сісти вам і поговорить нормально (бо вже доведено, шо всі проблеми у людей од того, шо вони не говорять один з одним). Ти должен задать питання: який повод ти дав для рєвності, що саме їй не понравилось?? (шо хтось на тебе не так подивився?? Дак цим вона должна тіко гордиться, бо значить у неї цікавий та привабливий мужчина під боком - і весь ЇЇ!!) А якщо ти на когось подивився - дак тоже нормально, бо ти жива людина і тобі як всім нравляться красиві речі (чи люди)! Вона ж нєбось тоже на якогось там Джоржа Клуні не дуже равнодушно дивиться???
-----
Повідомлення редагувалося 1 разів. Останнє редагування: Helen (7 травня 2009 р., 11:02:01)
L_M_L
Форумчянин
Номер: 540
З: Украина, Прилуки-Киев
Зареєстрований: 9 липня 2008 р.
Нагороди:
а я думаю, якшо вона тобі не довіряє, то і не буде довірять, скільки б разів ви б про це не говорили б, навіть коли ви погодитесь зміниться, все одно не змінитесь, в мене в самої така ситуація в сім"ї, сядемо поговоримо - все ніби добре, а через деякий час знов те саме, так шо до цього треба привикнуть чи змириться, а ні - прощатись... як це б печально не вигляділо б... таке от життя...