Наверно в каждого из нас возникали недоразумения на почве ревности. Как кто действует в такой ситуации когда твоя половинка тебя обвиняет попусту, а ти действительно ни в чём не виноват и повода не подаёш!!!
Squirrel
Білка-трудоголік
Номер: 932
З: Україна,
Зареєстрований: 15 квітня 2009 р.
Попереджень: 0
Нагороди:
все ніби добре, а через деякий час знов те саме, так шо до цього треба привикнуть чи змириться, а ні - прощатись... як це б печально не вигляділо б... таке от життя...
Може і так... залежно від того наскільки там "запущена" ситуація! Бо якщо це періодичні здорові ревнощі, то воно ще нічого.. так і має бути, але якщо це вже в стадії параної, то мабуть тоді це повний завал..
...повністю згідна, що треба або довіряти і жити або ні і розбігаться!
Наприклад я минулого року довгий час була в довгих відрядженнях і ми з чоловіком також почали задавати один одному провакаційні запитання типу: як ти тут без мене, да чи нічого не з ким не було " і все таке, а потім домовились, що навіть якщо і було - все одно ми про це можемо ніколи не дізнатись, тому вихід один - або просто довіритись один одному, або.....докорінно змінити своє життя......
Зупинились на довірі!
crevice
♂poREVOmen♂
Номер: 282
З: Україна , Прилуки
Зареєстрований: 13 листопада 2007 р.
Нагороди:
Раз не довіряє, значить або є повод не довірять, або, якщо немає поводу - тоді це не твоя половинка! бо перш ніж стати тією половинкою, вона ж має тобі сподобатись! А як може сподобатись людина, яка тобі не довіряє?!
Життя - дуже шкідлива штука! Від нього помирають!
CTAC
Ветеран
Номер: 463
З: Украина,
Зареєстрований: 27 квітня 2008 р.
Попереджень: 1
Нагороди:
а я думаю, якшо вона тобі не довіряє, то і не буде довірять, скільки б разів ви б про це не говорили б
поддержу!!!
Цитата crevice:
Люблю свою половинку дюже дюже. До неи я даже незнав шо можна так фанатеть людиною. Знаю її з 15 років. короче......... До жінки і после. ШО МЕНІ РАБИТЬ?????????
crevice, время все покажет, одним словом, не надо над этим сильно заморачиваться, все будет в ажуре, вот увидишь!!!
Bonya
Боненятко форуму
Номер: 442
Зареєстрований: 28 березня 2008 р.
Нагороди:
Так половінкі можна мінять кожну неділю. Нам всім не по 10 років і у всіх було якесь особисте життя, тому ревнісь до цього буде в любому випадку.
Скоріше, треба в собі покопатись, чому це відбуваеться і що ви робите для того, щоб не було безпідставної ревності
Squirrel
Білка-трудоголік
Номер: 932
З: Україна,
Зареєстрований: 15 квітня 2009 р.
Нагороди:
мудрий вислів!! З цим можна змиритись, якщо ти готовий все життя жити як на пороховій бочці, і кожен раз повертаючись з роботи- ждать нових нападок!! Так шо подумай, чи готовий ти до цього!
В мене є занйомі які так уже побагато років живуть! Чи ножна їх назвати щасливими??? не знаю... Ото так і мучаться
CTAC
Ветеран
Номер: 463
Зареєстрований: 27 квітня 2008 р.
Попереджень: 1
Нагороди:
В мене є занйомі які так уже побагато років живуть! Чи ножна їх назвати щасливими??? не знаю... Ото так і мучаться
Squirrel, это не жизнь, а отживание!!! Зачем мучать друг друга, а может им в кайф такая жизнь, все таки много лет разом, это наверное уже вошло в привычку у них!!!