Ви не можете бачити результати опитування поки не проголосуєте самі!
Опитування відкрите 4 червня 2009 р.
Обмежень по часу немає.
Пройшло 5649 днів.
Кількість повідомлень, необхідних для прийняття участі в опитуванні: 5
Кількість днів проведених на сайті, необхідних для прийняття участі в опитуванні: 5
1) На 11:30 біля магазину хрещатик ( кому до нього ближче) та йдемо на 12:00 до супермаркету " Фуршет "
2) На 12:00 біля супермаркету " Фуршет " (кому до нього ближче), очікуємо решту, скупляємося та в 12:30 орієнтировачно виїжджаємо до місця призначення.
З собою мати :
1) 100 гривень ( можна трохі більше якщо є )
2) Гарний настрій
3) Нагадую!!!Helen приносить казанок
В опитуванні голосують лише ті хто збирається на зустріч і присутній в списку. Всі інші голоси будуть видалені!
Уважаемые форумчане, мы много времени проводим в виртуальном пространстве нашего форума Прилуки.инфо. Многие из нас уже соскучились по живому общению друг с другом, поэтому созрело желание устроить летнюю встречу форума, только вот ищо не придумал где и когда!!!
Может вы мне поможете своими идеями товарищи???
И так - ДО ВСТРЕЧИ!!!
Перша зустріч планується 18 липня.
Місця на вибір:
1. Баня в Заїзді.
2. Штаб НАТО в Стрільниках у ETOJ
3. Качанівка
4. Просто в лісі
5. Десь біля води.
Недоліки:
2 - Мало місця.
3 - Треба наймати бус.
Відписуємся хто буде і голосуємо за місце зустрічі!
Цитата andro:я первого мая там брав замариноване на шашлик зазаза 62-67 грн/кг
не хочу фуршет перехвалювать, но він удобний до одуренія...
никому бы не советовал готовый покупать шашлык......есть знакомый который работал в супермаркете..........
Блин как я хо с вами поехать!
нащет мяса.... есть якийсь мужичьок на бами, дак розказували шо багато хто у нього бере, в нього все свиже, при вас даже фарш гттовитьт, вообщем отзиви токо хароши! если нада, узнаю де це
ECSTASY
Киця
Номер: 504
З: ♥, ♥
Зареєстрований: 12 червня 2008 р.
Попереджень: 2
Нагороди:
я не знаю, багато дуже мнений по-поводу мяса....
їв я готовим куплене мясо, ну тіпа замариноване, дак паганого ничого не скажу!
тепер по-поводу мороженого маринованого мяса у відерцях-брали і таке-тоже песня, а еслі кому попалось пагане, че ж таке,
но при цьому всьому согласен шо приготовлене в ручну шо добріше, шо інтіресніше...
-----
Повідомлення редагувалося 1 разів. Останнє редагування: andro (17 липня 2009 р., 14:20:35)
СЛАВА УКРАЇНІ-ВНАТУРЄ СЛАВА!!!
foksy
Старожил
Номер: 145
З: Украина, PRK-city
Зареєстрований: 7 липня 2007 р.
Попереджень: 2
Нагороди:
Casey,
Цитата:нащет мяса.... есть якийсь мужичьок на бами, дак розказували шо багато хто у нього бере, в нього все свиже, при вас даже фарш гттовитьт
Це ти наверно про магази,який по диагонали от кафешки Фонтан.
магазин називаеться "Мясна лавка"
Casey
Ветеран
Номер: 97
З: , Pryluky
Зареєстрований: 7 травня 2007 р.
Попереджень: 0
Нагороди:
нащет мяса.... есть якийсь мужичьок на бами, дак розказували шо багато хто у нього бере, в нього все свиже, при вас даже фарш гттовитьт, вообщем отзиви токо хароши! если нада, узнаю де це
Про цей магазин скажу-магазин мого знайомого, ми постійно там мясо берем, як їдем кудись, там все що дужі забажаеться є і шашликі замочені теж)))) Ціни дороще, ніж на ринках, но зато мясо завжди свіже і класне Рекомендую