Ви не можете бачити результати опитування поки не проголосуєте самі!
Опитування відкрите 8 червня 2009 р.
Обмежень по часу немає.
Пройшло 5779 днів.
Кількість повідомлень, необхідних для прийняття участі в опитуванні: 5
Кількість днів проведених на сайті, необхідних для прийняття участі в опитуванні: 5
Будучи в Європі не спостерігали жодної буздомної кішки чи собаки. Всі тварини - на поводку і з хазяїном. Чи можливе таке у нас? Як боротися з бездомними тваринами і чи варто?
"Тримай звязок зі мною, завтра вийдемо в еТер"
yellowcard
Авторитет
Номер: 32
З: Польша, Гданськ
Зареєстрований: 23 січня 2007 р.
Попереджень: 0
Нагороди:
Как говорится - выживает сильнейший! Так что пусть братья наши меньшие не обижаются,если они это умеют! Если вести речь о сосуществовании человека и животного,то в случае проявления беспричинной агрессии со стороны последнего - уж извините, в расход. Часто вижу как собаки набрасываются на маленьких детей. Это нормально? Да никаких аргументов в пользу собаки! И не стоит говорить,что собака глупая,не понимает. А вот приюты для животных - идея хорошая,но это утопия,в ближайшие лет 50 нам в прилуках этого не видать.
КВН-РАСКВН
Mila
Форумчянин
Номер: 10
З: Украина, Прилуки
Зареєстрований: 22 листопада 2006 р.
Нагороди:
Цитата Bonya:Відстрілювати хазяїнів, які залишають тварин бездомними
через энное количество времени на планете Земля, останутся только одни животние, Bonya, такой способ , что-то надо другое
а може через енное количество времені остануться одні бездомні тварини? Нащо за собакою, наприклад, ухажувать, еслі можна її виперти носаком під зад і завести кота, з якім потом так само поступить?
Самий страшний звір-людина!!!
CTAC
Ветеран
Номер: 463
З: Украина,
Зареєстрований: 27 квітня 2008 р.
Попереджень: 1
Нагороди:
Звичайно треба і притулок і стерилізація!Я кожного дня витрачаю 1/3 своєї денної зарплатні на те щоб прогодувати своїх діток...Дітки це - старенький песик Шурік (завжди спить біля "Кварталу",пес Рижик (цілий день десь вештається але біля мого ларька сидить рівно в 14.00!),ще один рижий пес,рижий кіт та кицька Маша котрій хтось перегриз горло і вона тепер не може нявкати(((...Але крім їжі їм ще потрібна людська ласка та турбота,і,звісно ж людська розмова!Не хочу вихвалятися, але коли я йду на роботу,то всі вони навипередки біжать до мене щоб я їх погладала та приголубила!!!І вони абсолютно не злі!!!
dusya
ECSTASY
Киця
Номер: 504
З: ♥, ♥
Зареєстрований: 12 червня 2008 р.
Попереджень: 2
Нагороди:
Іду днями удосвіта на річку купатися: в кущах лементує качка.
Залажу туди, а там бездомний собака її просто скубе. Прогнав його, качка звелася на ноги, кричить. Я схопив її і перекинув через паркан у чийсь двір і вона щаслива побігла подалі того місця.
А пес ? Стояв і сумно дивився на мене...
Дякую тобі Боже, шо хоч Ти не москаль.
Bonya
Боненятко форуму
Номер: 442
З: Украина,
Зареєстрований: 28 березня 2008 р.
Нагороди:
Я схопив її і перекинув через паркан у чийсь двір і вона щаслива побігла подалі того місця. http://priluki.info/topic/1419/2# А пес ? Стояв і сумно дивився на мене...
Зато ті люди, до яких в двір ти її перекинув були дуже раді)))))