Ви не можете бачити результати опитування поки не проголосуєте самі!
Опитування відкрите 20 липня 2009 р.
Обмежень по часу немає.
Пройшло 5736 днів.
Кількість повідомлень, необхідних для прийняття участі в опитуванні: 10
Кількість днів проведених на сайті, необхідних для прийняття участі в опитуванні: 5
Вещ интересная, но то что пишут что можно заробатовать начиная со 100 дол - как по мне бред, надо как минимум 1000 + 2-3 месяца тренировок на демо счёте... раньше интересовался, а сейчас...почитал много негативных отзывов.....ХОТЯ весч довольно таки перспективная!
Helen
Блукаюча зірка
Номер: 6
З: Украина, Прилуки
Зареєстрований: 21 листопада 2006 р.
Попереджень: 0
Нагороди:
А чого немає варіанту "Знаю мало але більше і не хочу знати!"? Оце про мене... Мені воно і не цікаве. Знаю також, що одна організація в Прилуках зробила откат на Форекс, знаю, що тут щось у Прилуках будуть робить, але як воно все діє не знаю і не хочу знать. Ще такою дурньою голову забивать
"Тримай звязок зі мною, завтра вийдемо в еТер"
Bonya
Боненятко форуму
Номер: 442
З: Украина,
Зареєстрований: 28 березня 2008 р.
Нагороди:
один знайомий з його ж слів грав на біржі Форекс і на парі сдєлок заробив, не мільйони, як Сорос, але каже в плюсах...
особисто я повірю в це як мені покажуть зароблені гроші у руках, а не на якомусь віртуальному кошельку чи рахунку в банку
Diabolic_Angel
Форумчянин
Номер: 1059
Зареєстрований: 8 липня 2009 р.
не знаю и знать не хочу! бездельники цьой штукой страдають
ну я так не думаю... ті, хто цим замйається і заробляє гроші - аж ніяк не бездельники... це ж яке уміще треба.. не просто розібраться, а ще й знати, що, де, коли і до чого.
Так само як оті всі фінансові піраміди. Десяток людей щось мають, решта вклали гроші, втратили і всьо.
Просто кожний шукає свій заробіток. Для одного краще фізична робота, для іншого інтелектуальна, а ще хтось просто пускає гроші в оборот
"Тримай звязок зі мною, завтра вийдемо в еТер"
OLEX
З Новим Роком!
Номер: 1
З: UA, Прилуки
Зареєстрований: 21 листопада 2006 р.
Нагороди: