Ви не можете бачити результати опитування поки не проголосуєте самі!
Опитування відкрите 25 липня 2009 р.
Обмежень по часу немає.
Пройшло 5598 днів.
Кількість повідомлень, необхідних для прийняття участі в опитуванні: 0
Кількість днів проведених на сайті, необхідних для прийняття участі в опитуванні: 0
Я б из списка ни за кого не стал голосовать! Разве что за Литвина или Тягнибока ,и то фифти-фифти,остальные уже успели доказать свою несостоятельность....хотя,хотелось бы почитать все программы....
КВН-РАСКВН
OLEX
З Новим Роком!
Номер: 1
З: UA, Прилуки
Зареєстрований: 21 листопада 2006 р.
Попереджень: 0
Нагороди:
Я тут при чом?
Хотя... я за трезвий та здоровий ум украйiнцiв. Я за те, шо б не повторився майдан с плавно витекающими вариацiями.
Frankinshtain, а ти за кого голосуватимеш?
Отличительные черты настоящего свидомого:
"Доказательство недоказуемого, опровержение очевидного и доказанного".
OLEX
З Новим Роком!
Номер: 1
З: UA, Прилуки
Зареєстрований: 21 листопада 2006 р.
Попереджень: 0
Нагороди:
OLEX, флуд пошов...
Чи Админу можна?
Так i я тодi фразочку вставлю... Не против?
Цитата OLEX:
за Медведя
Не голосував. От кажу як есть. Мое последне голосування було в 1996 году. Там голосував за Зюганова. Другими словами не за Зюганова а против Ельцина. Тодi в бюлетнях не писали "против всех". К стати тепер опять убрали графу "против всех", бо демократам страшно стае, як бюлетни ворушать... Я уверен, шо десь 80% именно "против всех".
Всi остальни вибори писав "против всех". Кроме одного... последнего - ВАЩЕ НЕ ПОШОВ. Там розобрались i без мене.
Цитата OLEX:
...у них вибора нема
А у вас есть вибор? Кого назначать пиндоси - той i буде. Хоть за тягнибока голосуй, хоть за зека, хоть за юлю, хоть за кого - БЕЗ ВАРИАНТОВ.
Ви трошки попереживаете, трошки покричите, шото будете доказувать один одном,у пилюка столбом... а в конечном итоге НАЗНАЧЯТЬ ВАМ, КОГО ПОСЧИТАЮТЬ НУЖНИМ.
От у вас вибора точно нема.
Отличительные черты настоящего свидомого:
"Доказательство недоказуемого, опровержение очевидного и доказанного".
Frankinshtain
Dj beast
Номер: 33
З: Юкрейн, Прилуки.info
Зареєстрований: 30 січня 2007 р.
Попереджень: 2
Нагороди: