Очень часто приходится сталкиваться с хамством и грубостью-на улицах, в тарспорте, в магазине, на работе, в интернете. Как реагировать на откровенное хамство: уподобляться "хамлу" или просто промолчать, пригнорировать?
Bonya
Боненятко форуму
Номер: 442
З: Украина,
Зареєстрований: 28 березня 2008 р.
Попереджень: 0
Нагороди:
Bonya, вихід один - просто більше не підходити.. от і все
Зашибісь виход.....дак тоді можна і в магазіни не заходити вообще
До речі, це було як тільки я з моря приїхала в нашу область.....На бідні всі доброзичливі, з улибкою, все роскажуть (правда, на хамство там не разу не натикалась), а тут сразу відчулось, що в РІДНІ КРАЇ приїхала
-----
Повідомлення редагувалося 1 разів. Останнє редагування: Bonya (16 серпня 2009 р., 13:31:15)
Helen
Блукаюча зірка
Номер: 6
З: Украина, Прилуки
Зареєстрований: 21 листопада 2006 р.
Нагороди:
Зашибісь виход.....дак тоді можна і в магазіни не заходити вообще
насправді, відносно хамства виходів кілька
1. Більше не підходити до хамовитих продавців
2. Спробувати перевиховати (але це можеш навіть не пробувати, бо ще й в зуб получиш)
3. Змиритися
"Тримай звязок зі мною, завтра вийдемо в еТер"
Bonya
Боненятко форуму
Нагороди:
насправді, відносно хамства виходів кілька
1. Більше не підходити до хамовитих продавців
2. Спробувати перевиховати (але це можеш навіть не пробувати, бо ще й в зуб получиш)
3. Змиритися
Вобщем з такіх варіантів виходить, що з хамством не просто не стоїть боротись (з цим я правда згодна, бо бесполезно), а навіть стоїть до нього привикать?
Helen
Блукаюча зірка
Номер: 6
Зареєстрований: 21 листопада 2006 р.
Нагороди:
Вобщем з такіх варіантів виходить, що з хамством не просто не стоїть боротись (з цим я правда згодна, бо бесполезно), а навіть стоїть до нього привикать?
людину треба виховувати змалечку.. в дорослому віці вже нічого не зміниш
"Тримай звязок зі мною, завтра вийдемо в еТер"
Bonya
Боненятко форуму
Нагороди:
Очень часто приходится сталкиваться с хамством и грубостью-на улицах, в тарспорте, в магазине, на работе, в интернете. Как реагировать на откровенное хамство: уподобляться "хамлу" или просто промолчать, пригнорировать?
смотря по обстоятельствам и месту... в нэте я тоже могу нагрубить в ответ, или подколоть незлым тихим словом)))
в реале много обьективних и субьективных факторов, поэтому однозначно сказать нельзя.. я чаще не уподобляюсь
ho4u_pizzu
Медвед :)
Номер: 23
З: , Александрия
Зареєстрований: 22 грудня 2006 р.
Попереджень: 3
Нагороди:
А я когда то "посоветовал" сходить к офтальмологу покупателю который не видел разницы в картинке при подключении компонентного и композитного кабеля)))) каюсь, неправ был но они купили телек, ...потом ещё один)
Vitjaz
Бывалый
Номер: 246
Зареєстрований: 21 вересня 2007 р.
Нагороди: