Ви не можете бачити результати опитування поки не проголосуєте самі!
Опитування відкрите 16 серпня 2009 р.
Обмежень по часу немає.
Пройшло 5576 днів.
Кількість повідомлень, необхідних для прийняття участі в опитуванні: 0
Кількість днів проведених на сайті, необхідних для прийняття участі в опитуванні: 5
может оно и не измена, но не приятно! и что это вообще за любовь?? по аське или в других вариантах общения в любви признаваться??? нее! это наверное тогда измена! таким людям реал уже станет не интересным!
dok
Новачок
Номер: 1120
З: ua, киев
Зареєстрований: 25 серпня 2009 р.
Попереджень: 0
які там можуть бути почуття, максимум флірт, на який всі дивляцця всі по різному, але не так, як полагаецця
а якби Ваша дівчина, чи дружина писала комусь ніжні слова, зізнавалась в коханні, проводила в інтернеті дуже багато часу з віртуальним другом, а не з Вами, то Вам теж було однаково і Ви б підтримували її? А потім вони б вирішили зустрітися в реалі і тоді віртуальна любов перенеслася б в реал? Шо тоді на це Ви скажете?
NeladnuY
Постоялець
Номер: 1118
З: , Прилуки
Зареєстрований: 23 серпня 2009 р.
Попереджень: 0
Нагороди:
angelok, це ти вже міксуеш реальність з віртуальністю (чи навпаки) і описала стандартний розворот собитій або реально існуючий приклад тих, у кого проблеми в реалі по лічном, дк давай знайду щастя у віртуалі, согласен, може в когось таке було, є - на здоров*я ( кстате англійські вчені придумали спосіб занять сексом на відстані ) , лічно я цього не можу поки зрозуміти, но допустім я б потрапив би у вище описану тобою ситуацію і моя половина закохується в когось у віртуалі, потім встрічаеться в реалі, тоді б у неї були б РЕАЛЬНІ проблеми