Так, людина без віри - соціальне дно...(наркомани, алкаши)
2.
Ще не визначився
3.
Ні, гарні якості в людині можна виховати і без релігії
4.
Релігія - ЗЛО!
Ви не можете бачити результати опитування поки не проголосуєте самі!
Опитування відкрите 10 вересня 2009 р.
Обмежень по часу немає.
Пройшло 5551 днів.
Кількість повідомлень, необхідних для прийняття участі в опитуванні: 0
Кількість днів проведених на сайті, необхідних для прийняття участі в опитуванні: 0
бачив я таких героїв як ти. Вік на церкву і на Господа гавкаєте, а коли гарно скрутить скавчите і просите: "батюшко, причастіть, батюшко паспавідайте". Але вже все, дарагой - потяг вже паїхав...
І я таких знаю. І не одну людину! Недарма український народ склав прислів‘я: "Доки грім не грякне, мужик не перехреститься". Чуєш, OLEX, це я тобі кажу!
Зрештою, Бог - всемилостивий, Він усіх прощає. пробачить і тебе
Але, все ж таки, не грайся з вогнем!
А щодо священників... Із усіх мені знайомих батюшок знаю тільки одну людину, достойну зватися служителем Всевишнього. Цю людину звати Віктором. Він живе у селі Ковтунівка і править службу у церкві сусіднього Дубового Гаю. Живе бідненько, сам виховує двох дітей (жінка давно кудись повіялась)і, що найбільше вражає, допомагає усім нужденним односельчанам. Відмовляється від грошей, коли відспівує покійника (у інших же батюшок існує певна "такса" на цей вид богослужіння)...
Мені розповідали, що о. Віктор тримає корову (корова - це ж основа годувальниця на селі), і молоко роздає хворим односельчанам. Даром! І їздить Віктор, на відміну від інших його "колег" у рясі, не на авто, а на... велосипеді.
Так що OLEX, Helen і СНЕ , різні бувають священники!
Женщина в принципе может и промолчать...но дело в том...что у женщины нет такого принципа!
При радянський влади було все зрозуміло - оцей чи отой безбожник і нічого доброго від них не стоїть чекати. А зараз тебе всі запевняють, що вони віруючи, а позаочі і на всіляких форумах виливають бруд на Церкву і на Бога. Особисто я великий противник хрещення дітей, бо цим ми тільки плодимо хрещених безбожників. Хай виростуть і як до них дойде нехай хрестяться. А я в свою чергу ознайомлю всіх настоятелів прилуцьких храмів з карточками наших шановних форумчан-безбожників. І якщо у когось з них з*явиться бажання осквернити таїнства Причастя, Хрещення, Вінчання і т. д. своєї присутністю щоб вони знали з ким мають справу.
Holliday, а чого ви не згадали о. Володимира з Полонок? Наскільки мені відомо ніхто так не займається благодіяльністю і не опікає стількох сиріт і нещасних як він. А о. Георгій з Кустовської церкви скільки років совєршенно бєзвозмєздно піклується вихованцями Прилуцької колонії. О. Миколай всю свою душу вкладає в ремонт і оздоблення Преображенського собору та Дзвіниці, так що такого храму немає у всій Чернігівський області і таких священиків в Прилуках чимало. А взагалі я вам скажу, що всі священики, які служать у селах Прилуцького району це нещасні люди кинуті на призволяще і тільки завдяки своій вірі в Бога вони так живуть. Ніхто з вас не жив би іхнім життям це я вам кажу зі свого опиту!!!
ECSTASY
Киця
Номер: 504
З: ♥, ♥
Зареєстрований: 12 червня 2008 р.
Попереджень: 2
Нагороди:
ужас! я оце тут почитала! а ви ж всі дорослі люди! як не віриш в Бога, то вір в свое! але навіщо таке оце тут писати! священників ображать! усі ми люди, і усі не без гріха! і кожен отримає те шо заслужив! і не вам це вирішувать! у кожного своя віра! чи то маленький мідний хрестик, чи золоті ікони! але коли уже нема ніякої надії, то всі і кожен десь сховавшись у куточку шепче "Господи, поможи!"
сором тим, хто чужу віру зневажає!
CHE
Авторитет
Номер: 843
З: VIVA CUBA, La Habana
Зареєстрований: 7 березня 2009 р.
Попереджень: 8
Нагороди:
CHE, я с тобой очень даже согласен. к твоему богу, который, согласно Библии, является диаволом и сатаной попы совершенно никакого отношения не имеют. Ведь служат то они тому Богу, имя Которого надобно писать хотя-бы с Большой буквы!!!
CHE
Авторитет
Номер: 843
З: VIVA CUBA, La Habana
Зареєстрований: 7 березня 2009 р.
Попереджень: 8
Нагороди: