Так, людина без віри - соціальне дно...(наркомани, алкаши)
2.
Ще не визначився
3.
Ні, гарні якості в людині можна виховати і без релігії
4.
Релігія - ЗЛО!
Ви не можете бачити результати опитування поки не проголосуєте самі!
Опитування відкрите 10 вересня 2009 р.
Обмежень по часу немає.
Пройшло 5551 днів.
Кількість повідомлень, необхідних для прийняття участі в опитуванні: 0
Кількість днів проведених на сайті, необхідних для прийняття участі в опитуванні: 0
Священик Сергій (гость), я знаю тількі одного справжнього священника - того, про якого я вже згадувавла. Про о. Віктора! А про полонківського батюшку... так вибачте мене! Подейкують, що у нього непогано йде бізнес у іншому регіоні, тож має з чого допомагати сиротам. Та й районна влада його любить, а він, відповідно, її. Тобто, порівнювать о. Володимира з о. Віктором, як мінімум, цинічно
CHE, А про иуду ты не забыл вспомнить, который Иисуса предал??? Получается что если он был предателем и разбойником то и все остальные апостолы были такими же?
Holliday, Аби люди хоч трохи менше подейкували друг про друга то й жилося б всім краще. Святих на землі немає, так як немає святих і серед нас священиків. І о. Віктору треба як-ніяк за щось існувати і годувати родину. А про себе я можу 100 % сказати що ніколи і нікому не дав приводу розчаруватися, але не зважаючи на це деякі люди все подейкують, що начебто наш батюшка построїв кватеру у Чернігові, інші кажуть що двоповерхову в Києві. Хоча Господь свідок що в мене немає своєї хати навіть в селі бо живу тимчасово в церковному будинку.
Holliday
Постоялець
Номер: 1058
З: Гондурас,
Зареєстрований: 8 липня 2009 р.
Попереджень: 0
Нагороди:
А про себе я можу 100 % сказати що ніколи і нікому не дав приводу розчаруватися, але не зважаючи на це деякі люди все подейкують, що начебто наш батюшка построїв кватеру у Чернігові, інші кажуть що двоповерхову в Києві. Хоча Господь свідок що в мене немає своєї хати навіть в селі бо живу тимчасово в церковному будинку
Священик Сергій (гость), тоді відкрийтеся: хто Ви і звідки?
Женщина в принципе может и промолчать...но дело в том...что у женщины нет такого принципа!
OLEX
З Новим Роком!
Номер: 1
З: UA, Прилуки
Зареєстрований: 21 листопада 2006 р.
Попереджень: 0
Нагороди:
А я в свою чергу ознайомлю всіх настоятелів прилуцьких храмів з карточками наших шановних форумчан-безбожників. І якщо у когось з них з*явиться бажання осквернити таїнства Причастя, Хрещення, Вінчання і т. д. своєї присутністю щоб вони знали з ким мають справу.
Мою можеш в першу чергу, даже розрішаю розпечатать і розвішать на всіх наркомано-барижних притонах (церквах)
CHE
Авторитет
Номер: 843
З: VIVA CUBA, La Habana
Зареєстрований: 7 березня 2009 р.
Попереджень: 8
Нагороди:
Олег (гость), а Сободана и Кирилла вы приравниваете к апостолам? Тогда мне вас искренне жаль.
Священик Сергій (гость), так почему вы тогда слижете людям с нечистой совестью (Филарет, Сободан, Кирилл)?
CHE, А вы что свечку держали и видели какая у них чистая или нечистая совесть? И вообще я первый раз слышу чтобы верующие служили священникам или епископам, ведь служат все Богу. Вам конечно этого не понять вы же неверующий!!!
CHE
Авторитет
Номер: 843
З: VIVA CUBA, La Habana
Зареєстрований: 7 березня 2009 р.
Попереджень: 8
Нагороди:
Олег (гость), я в отличии от вас верую в бога, а не в попов. А попы своим развратом и чванством порочат само восприятия веры. Но глупо доказывать это человеку который отождествляет веру с поповским шабашем и сам кормится из их рук.
Уважаемые мадераторы, если у вас не осталось совести и никаких аргументов, как только удалять мои сообщения, я оттряхну ваш прах с моих ног и скажу вам :"се бо отныне остается дом ваш пуст"!!!