Ви не можете бачити результати опитування поки не проголосуєте самі!
Опитування відкрите 10 жовтня 2009 р.
Обмежень по часу немає.
Пройшло 5521 днів.
Кількість повідомлень, необхідних для прийняття участі в опитуванні: 5
Кількість днів проведених на сайті, необхідних для прийняття участі в опитуванні: 5
поговоримо про прилуцьке таксі! яким ви користуєтесь зазвичай? які види таксі вам відомі в прилуках? у якому таксі вищий сервіс? які можливі казуси з вами траплялися в нашому міському таксі??? ділимося позитивними і негативними враженнями! радимо, що краще обрати!
Я весь час їздила тільки на 777,але щось зараз таксі [censored],тепер навіть не знаю яким користуватись
Попередження: п.3.11 Правил сайту - на форумі заборонено використання ненормативної лексики. Модератор Helen
-----
Повідомлення редагувалося 2 разів. Останнє редагування: Helen (9 січня 2010 р., 22:25:08)
Я натура творческая!Хочу-творю,хочу-вытворяю!
Emigrant
Авторитет
Номер: 18
З: Украина, Прилуки родимые
Зареєстрований: 5 грудня 2006 р.
Попереджень: 3
Нагороди:
Я вам подскажу робьятки как действовать чтоб не парится по - поводу ожидания и отмораживания диспетчеров. Способ прост как все гениальное, просто берете у водителя понравившейся вам хвирмы, лучче "Ямщик" бо дешевле номер мобильного и вызываете его по надобности. при случае накиньте ему на чай гривны 3 - 5, и гарантировано не будете чуствовать проблем с транспортом. Проверено!
Hasta la Victoria Siempre
Emigrant
Авторитет
Номер: 18
З: Украина, Прилуки родимые
Зареєстрований: 5 грудня 2006 р.
Попереджень: 3
Нагороди: