якийсь псих бігае палить усе шо йому взбреде в голову
2.
просто совпадение
3.
незнаю
Ви не можете бачити результати опитування поки не проголосуєте самі!
Опитування відкрите 10 жовтня 2009 р.
Обмежень по часу немає.
Пройшло 5521 днів.
Кількість повідомлень, необхідних для прийняття участі в опитуванні: 1
Кількість днів проведених на сайті, необхідних для прийняття участі в опитуванні: 0
Так они стоят дорого. А с городского бюджета ни копейки никто не дал, для устранения причин возгорания в Доме культуры. А те, что и есть покупались за те деньги, которые Дом культуры сам зарабатывал. Вот и вышло в прошлом году купить 8, и ещё 10 в этом году. Но наверное уже не судьба.....
Tyt24vcytki, Вибач, якщо образила, я неправильно тебе зрозуміла.
Я хочу тобі сказати, що Ювілей це не перше свято в ГДК. нагрузка така як завжди ьула при заходах. І праска там не причому. Доречі там не було навіть ризетки....
serennisima
♎
Номер: 330
З: Україна-ненька, рідне місто
Зареєстрований: 24 грудня 2007 р.
Попереджень: 0
Нагороди:
ти була на ньом... такого Г давно вже не було на нашой сцены...((( концерт в стиле 70-х
хоч на такій юбілей могли шось і зробить нормальне
і моя думка не одинока. з усіми з кім я спілкувався по поводу концерта сказали шо концерб- ГАВНО
ДАНА ТЕМА НЕ ПРО КОНЦЕРТ!
-----
Повідомлення редагувалося 1 разів. Останнє редагування: serennisima (6 грудня 2010 р., 19:42:43)
masyanich
Постоялець
Номер: 444
З: Украина, Прилуки
Зареєстрований: 31 березня 2008 р.
Нагороди:
ти була на ньом... такого Г давно вже не було на нашой сцены...((( концерт в стиле 70-х
хоч на такій юбілей могли шось і зробить нормальне
і моя думка не одинока. з усіми з кім я спілкувався по поводу концерта сказали шо концерб- ГАВНО
Шановнний, а чого ви хотіли, північних ведмедів на дитячих велосипедах? зірки з небесю Як на мене дуже класний концерт. І це не лише моя думка. А ти і твої друзі це Г...
А можливо пожежа це діло рук тих, кому не сподобався концерт.....
----- Добавлено 6 декабря 2010 г., 21:23:32:
Я б одговорила концерт
ПОПЕРЕДЖЕННЯ! (Видав: OLEX, 6.12.2010)
перехід на особистості
LIOSHA
Юний флудер
Номер: 732
Зареєстрований: 31 грудня 2008 р.
Попереджень: 6
Нагороди:
шановна може ви не бачили попередніх звітніх концертів і взагалі концертів, які проводились в ГДК !!?
а ці квіточкі іскуствени на підвіконнях, а стенди....ЖЖЖАХ !!!
-----
Повідомлення редагувалося 1 разів. Останнє редагування: Frankinshtain (6 грудня 2010 р., 23:28:33)
Helen
Блукаюча зірка
Номер: 6
З: Украина, Прилуки
Зареєстрований: 21 листопада 2006 р.
Нагороди: