якийсь псих бігае палить усе шо йому взбреде в голову
2.
просто совпадение
3.
незнаю
Ви не можете бачити результати опитування поки не проголосуєте самі!
Опитування відкрите 10 жовтня 2009 р.
Обмежень по часу немає.
Пройшло 5521 днів.
Кількість повідомлень, необхідних для прийняття участі в опитуванні: 1
Кількість днів проведених на сайті, необхідних для прийняття участі в опитуванні: 0
нащьот німой бабаи дак вона померла пів года назад( іще до пожара ), но в її домі жили якісь родичі
там , рядом возле неї всякіх бур*янив росте масса і в тих бур*янах нераз находили КОНОПЛЮ
подеякують шо то наркомани спалили ізза того шо баба їх ганяла ( вони так тіпа помстилися її)
angelok
Постоялець
Номер: 1142
З: Украина, Прилуки
Зареєстрований: 3 вересня 2009 р.
Попереджень: 0
Нагороди:
ECSTASY, а что тебе доказывать, я все кажется написала в своем первом посте, за кожгалантерейную и лыжную базу.
И вообще если, как ты говоришь, это закономерность, то должна быть причина возгорания, а ни в одном из случаев ее нет!!!
-----
Повідомлення редагувалося 2 разів. Останнє редагування: angelok90 (12 жовтня 2009 р., 00:48:03)
ECSTASY
Киця
Номер: 504
З: ♥, ♥
Зареєстрований: 12 червня 2008 р.
Попереджень: 2
Нагороди:
Bonya, просто почему я должна кому-то что-то доказывать, я знаю эту информацию, потому, что у меня брат работает в пожарке (не на выезде), а дежурным, и это вся эта информация со своводок МЧС на Чернигов, вот и все!!!
ну так расскажи какая закономерность между всеми этими пожарами????
если это не случайные совпадения, тогда что???
-----
Повідомлення редагувалося 1 разів. Останнє редагування: ECSTASY (11 жовтня 2009 р., 22:26:14)
Bonya
Боненятко форуму
Номер: 442
З: Украина,
Зареєстрований: 28 березня 2008 р.
Нагороди:
ECSTASY, просто так такие объекты не горят, кожгалантерейна горит постоянно из-за того, что там склады частников, вот их поделить и не могу.
Лыжную базу собирались купить, но покупатель отказался из-за слишком большой цены.
angelok, ти хоть понімаеш, шо таку інформацію просто так не кажуть-це по-перше;
по-друге-докази потрібні;
а по-трете-пожарка токо устанавлюе істочнік возгоранія, а всім остальним займаеться міліція і вони, я впевнена, зацікваились би твоею інформацією
ECSTASY
Киця
Номер: 504
З: ♥, ♥
Зареєстрований: 12 червня 2008 р.
Попереджень: 2
Нагороди:
Цитата angelok:ECSTASY, просто так такие объекты не горят, кожгалантерейна горит постоянно из-за того, что там склады частников, вот их поделить и не могу.
Лыжную базу собирались купить, но покупатель отказался из-за слишком большой цены.
angelok, ти хоть понімаеш, шо таку інформацію просто так не кажуть-це по-перше;
по-друге-докази потрібні;
а по-трете-пожарка токо устанавлюе істочнік возгоранія, а всім остальним займаеться міліція і вони, я впевнена, зацікваились би твоею інформацією
не лякай дитину!
ну раз каже, шо то один палій всім займається, мо воно так і є! або хай так думає!
-----
Добавлено 11 октября 2009 г., 22:32:09:
Bonya, вона походу не понімае суть теми!
то понятно, шо воно все не само загорілось! але питання в том, чи то все одна людина творить, чи у кожної пожежі свій палій у якого своі особисті причини то зробить!
-----
Повідомлення редагувалося 1 разів. Останнє редагування: ECSTASY (11 жовтня 2009 р., 22:33:23)
Bonya
Боненятко форуму
Номер: 442
З: Украина,
Зареєстрований: 28 березня 2008 р.
Нагороди: