Frankinshtain, не будь наивным... Ти повiрив, шо з Канади прийiдуть в Прилуки якись капiталiсти бороться з масляними пятнами?
Тут шось не так. Йiм на екологiю Прилук наплювать i розтерти.
та отож то....це типа прикритие ПАРТИИ ЗЕЛЕНИХ шо вроде вони шось с кимось договорились....
Два добрых духа Джин и Тоник
Bonya
Боненятко форуму
Номер: 442
З: Украина,
Зареєстрований: 28 березня 2008 р.
Попереджень: 0
Нагороди:
КИЕВ. В "Окнах УКРИНФОРМа" открыта фотовыставка "Прилуки туристические". Очень часто старинные архитектурные жемчужины, замечательные уголки природы находятся где-то рядом с нами, однако мы об этом даже не догадываемся. В Украине есть еще очень много не известных широкой общественности мест, заслуживающих, чтобы их увидели как можно больше людей, и фотовыставка выполняет функцию посредника между людьми, которые ищут новые туристические маршруты, и городом, готовым встретить путешественников. Кстати, 20-21 сентября 2008 года в Прилуках ожидает гостей Первая международная Воздвиженская ярмарка
Информацию можно посмотреть здесь
Bonya
Боненятко форуму
Номер: 442
З: Украина,
Зареєстрований: 28 березня 2008 р.
Нагороди:
Враховуючи широкі інтереси громадськості щодо минулого Прилуцького ра-йону, його культурної та духовної спадщини, з метою активізації со-ціально-економічного та суспільно-політичного життя видано розпорядження райдержадміністрації “Про підготовку та відзначення 85-ї річниці утворення Прилуцького району”. З находи цього було видано книгу “Мій рідний край, моя земля Прилуцька” та проведено її презентацію. Книга видана тиражом всього-навсього 500 примірників
Один примірник вже є у мене
Helen
Блукаюча зірка
Номер: 6
З: Украина, Прилуки
Зареєстрований: 21 листопада 2006 р.
Нагороди:
Враховуючи широкі інтереси громадськості щодо минулого Прилуцького ра-йону, його культурної та духовної спадщини, з метою активізації со-ціально-економічного та суспільно-політичного життя видано розпорядження райдержадміністрації “Про підготовку та відзначення 85-ї річниці утворення Прилуцького району”. З находи цього було видано книгу “Мій рідний край, моя земля Прилуцька” та проведено її презентацію. Книга видана тиражом всього-навсього 500 примірників
Один примірник вже є у мене
Ну дык отсканировать и выложить в PDF
Forcer
Форумчянин
Номер: 21
З: Украина, Прилуки-Киев
Зареєстрований: 21 грудня 2006 р.
Попереджень: 1
Нагороди: