Ви не можете бачити результати опитування поки не проголосуєте самі!
Опитування відкрите 1 грудня 2009 р.
Обмежень по часу немає.
Пройшло 5469 днів.
Кількість повідомлень, необхідних для прийняття участі в опитуванні: 10
Кількість днів проведених на сайті, необхідних для прийняття участі в опитуванні: 5
підтримую !!! це утопія .в прилуках не має звітелей,
а я гадаю ,що з 70 тисяч мешканців набереться достатня кількість глядачів.
Цитата LIOSHA:
і до тогож уже є 6 теаральних студій. нашо нам ще шото ??? аби на ці ходили....
Що ж обі відповісти Олексію????
А ти ніколи не думав, що низька відвідуваність вистав зобумовлена в переважній більшості такими причинами:
1- низьким художнім їх змістом
2- слабоефективною організацією продажу квитків і реклами
3- всі ці театри діють розрізнено
4 - майже ніхто не хоче вдосконалюватися і розвиватися професійно
5 - їх задовольняє така відвідуваність
Скільки ти продав квитків не рідним і знайомим на вистави вашого колективу?
а скільки афіш по школах розніс і в скільки класів зайшов? А скільки прочитав книг про акторську майстерність, щоб біль майстерно працювати на сцені?
так звичайно ж люди мають право не йти на тих акторів. які самі не поваажають ту справу, якою займаються
Цитата LIOSHA:
і театру, а особливо Муніціпальнму треба своє приміщення !!! а не тинятся в гдк
Я згоден театру Муніципальному варто мати своє приміщення, але життя диктує свої умови......
А по МБК не повинен тинятися ніхто, там потрібно займатися творчістю, будь то муніципальний колектив, або самодіяльний, чи муніципальний заважає тобі тинятися МБК?
Олексію, все питання в тому .що ти хочеш і далі займатися самодіяльністю, а є люди. які люблять прилуки і хочуть, живучи в них займатися професійно театром, на благо міста і собі в задоволення
А ще нас вже безліч Приватних підприємців, давайте нових не реєструвати, бо і тиих вже що є в Прилуках досить
І давайте Залишимо один державний академічний театр в Києві, бо там і так є багато народних самодіяльних театрів та ще й в кожній школі є студія, то нащо нам в державі так багато
вибач Олексію, але ти далекий від театру
----- Добавлено 18 мая 2010 г., 23:30:35:
Цитата Helen:
наскільки розумію, деякі актори (учні чи студенти агротехнікуму) були учасниками Театру "Первоцвіт", який я особисто вважаю аматорським і який, в принципі, не складає достойної конкуренції Новому театру та Рампі
Історія нее дуже мутна
Всіх акторів Булатовій з моєї подачі Знайшла дружина і дала году, щоб її актори працювали над Антігоною
Прикро, лише , що вона не змогла розкрити акторів, бо хлопці в Первоцвіті гарні!
ну, а як и це не подавалося - важливо.. що муніципальний театр відкрився, тепер потрібно його втримати!
----- Добавлено 18 мая 2010 г., 23:41:10:
Наступною на осінь плануємо спільну робот Первоцвіту і Нового театру
ми теж аматорський колектив, але талановитиі актори є в кожному театрі. справа не в порівняннях!
і ти ж не думаєш,що ми з дружиною змагаємось,хто кращу виставу зробить все робиться взаємно
хоча можливо варто й спробувати
але я ще не зробив такої вистави, як була "Зона". "Незнакомка". або "Великий льох"
То Наталочко, збирай підписи проти Муніцмпального театру, якщо це кожен може робити, а бо на підтримку МБК, або муніципальної вокальної студії.
і, як правильно ти сказала, "нехай прилучани вирішуюють..."
А Муніципальний театр і Булатова В.М.- це не одне й те саме. Свідомі прилучани це розуміють.
це так - мені не подобається Янукович, так я проти України
або давайте закриємо Брітіш Табако, бо нам директор подобається, чи що?....
В районному будинку культури може бути районний театр, а не міський! Це раз.
"ГДО" так зване ніхто й нікому й не проонує це два!
А на базі МБК, бо тут історично був театр це три!!!
Або дехто думає, нібито Муніципальний театр, планує відкрити в МБК Стрип-бар, або нічний клуб і косити бабло на Базі будинку культури. а МБК буде лише обслуговувати театр!
або вже дістає оця "Містечковість" і провінційність мислення!!!
Я на цьому вигоні корів пасу, так я проти того, щоб тут футбольне поле було!!!!!!
А, ще скажи, Наталочко, як адміністатор, скільки ти квитків продаєш на гастролерів або звітні концерти МБК і скільки ти продала їх на вистави РАмпи, чи Нового театру???
На форумі кожен висловлює свою думку,і моє відношення до муніципального театру саме таке..Я ж не забороняю комусь думати по-іншому!!!!!!!!!
Хай театр існує,але не в приміщенні МБК!!і збирати підписи проти муніципального ніхто не буде.Може ви,Artemiy, не так все зрозуміли.
За Стрип-бар -нічого не чула,це справді прилуцькі балачки!
А з приводу квитків скажу так.В першу чергу моя робота інформувати,і запрошувати пролучан та гостей міста,паралельно з тим всім бажаючим продавати квитки.Якщо вас цікавить конкретна кількість проданих білетів на Рампу і Новий театр,то цю інформацію для вас я дізнаюсь!!!Ми ж з вами в одному котлі варимось!!!!!
-----
Повідомлення редагувалося 1 разів. Останнє редагування: OLEX (19 травня 2010 р., 12:00:15)
Я натура творческая!Хочу-творю,хочу-вытворяю!
masyanich
Постоялець
Номер: 444
З: Украина, Прилуки
Зареєстрований: 31 березня 2008 р.
Попереджень: 0
Нагороди:
, а на вистави й концерти творчих колективів МБК продають самі ж учасники та керівники, а адміністратор собі займається "своєю" роботою.
Вот здесь НЕ ГОНИТЕ!!!!!!!! Администратор городского дома культуры отлично справляется со своими обязанностями, на каждый спектакль обзваниваются все предприятия, раздаются приглашения, идет реклама по телевизору, не говоря о том, что целый город развешен рекламами. А вот если люди НЕ ИДУТ на ваши спектакли, то не нужно здесь винить администратора ГДК в плохой реклами. Нужно себе поставить вопрос, А может это я что-то не то делаю, что не очень по вкусу нашему зрителю! Я считаю, уважаемый Artemiy вы не в праве ставить под сомнения работу администратора дома культуры!
-----
Добавлено 19 мая 2010 г., 11:09:49:
Лично мне очень жаль, что из-за новоиспеченного муниципального театра на весь дом культуры полилась грязь, со всех сторон. Мне очень обидно что Artemiy, которого я считал одним из реформаторов нашего театрального течения в городе, ради того, чтобы стать режиссером муниципального театра, готов топить всех, и коллектив дома культуры, и администраторов, и ту, же Булатову. Я не потдаю сомнениям о профессиональности театра "Первоцвіт", с ним работают очень талантливые люди, благодаря которым театр вышел на новый уровень своего творчества, в нем прекрасные ребята, которые из всех сил стараются в достижении конечного результата. Но поймите муниципальный театр не может складаться только с ребят с театра "Первоцвит" в нем как минимум должны быть 2 профессиональных актера, на которых бы стремились все остальные участники.
И самое главное на спектакли муниципального театра людей должны не зганять "под прицелом автомата" как это было на последнем спектакле, а люди должны сами изъявить желания прийти и посмотреть спектакль, но к сожалению в нашем городе хоть и 70 тис. человек (как сказал Artemiy), но действительных любителей театра и 400 чел не наберется.
ОЧЕНЬ ЖАЛЬ, что всё складывается так, как складывается!
-----
Повідомлення редагувалося 2 разів. Останнє редагування: masyanich (19 травня 2010 р., 11:10:36)
Цитата Нужно себе поставить вопрос, А может это я что-то не то делаю, что не очень по вкусу нашему зрителю!
це питання ставиться постійно masyanich І коли в мене вистачало часу самому віднести рекламу на телебачення, на кабельне, дати в газети і пройтися по школам -то глядача в нас було чимало, але обив усю інформаціну "атаку" сам колектив, а не адміністратор.
masyanich
Цитата:
Я считаю, уважаемый Artemiy вы не в праве ставить под сомнения работу администратора дома культуры!
masyanich зрозумів! виправляюсь! я з задоволенням дам рекламну продукцію, афіші адміністратору, щоб він допоміг нам у продажу квитків на наступні вистави
Цитата masyanich:
Цитата:,Мне очень обидно что Artemiy, которого я считал одним из реформаторов нашего театрального течения в городе, ради того, чтобы стать режиссером муниципального театра, готов топить всех, и коллектив дома культуры, и администраторов, и ту, же Булатову.
masyanich Я зробив усе для того, щоб НЕ стати режисером ЦЬОГО МУніципального театру!!! і МАКСимально усунувся від його відкриття, щоб не вводити людей в оману. Ми відмінили виставу на ці дні. Я навіть зумисне поїхав у Ніжин на постановку саме на цей місяць, ане в квітні але masyanich все одно вважає це хитроумним планом по потоплянню колективу МБК і Балатової. щоб потін на попелищі будинку культури грати свої чорні, сценарії і посміхатися іклами
Колектив МБК - завжди для мене був і залишається групою рідних і близьких людей, який я поважаю і ціную кожного, незалежно від посад і характеру!!! А плітки про те, що театр розжене МБК не мною розпускаються! я не топлю КОГОСЬ. а ЗАХИЩАЮ МРІЮ!!!
masyanich Ви плутаєте поняття!!!
і з авуаж не розганяючи, або ламаючи когось, а створюючи!!! що набагато складніше!
підніми очі й проаналізуй добре! все стане набагато ясніше
Цитата masyanich:
Цитата:, но к сожалению в нашем городе хоть и 70 тис. человек (как сказал Artemiy), но действительных любителей театра и 400 чел не наберется.
Їх більше ізгоддом я це тобі доведу, так як і те, що відкрити муніципальний театр в Прилуках можливо, так як і оркестр
-----
Добавлено 19 мая 2010 г., 16:15:32:
Natashka, згоден при зустрічі обговорити план дпродажу квитків на настпуні наші вистави
-----
Повідомлення редагувалося 2 разів. Останнє редагування: Helen (19 травня 2010 р., 18:12:47)
х більше ізгоддом я це тобі доведу, так як і те, що відкрити муніципальний театр в Прилуках можливо, так як і оркестр
дай Бог будем надеются и ждать.
Цитата:
Колектив МБК - завжди для мене був і залишається групою рідних і близьких людей, який я поважаю і ціную кожного, незалежно від посад і характеру!!! А плітки про те, що театр розжене МБК не мною розпускаються! я не топлю КОГОСЬ. а ЗАХИЩАЮ МРІЮ!!!
Наступною на осінь плануємо спільну робот Первоцвіту і Нового театру
було б непогано!
Цитата:
ми теж аматорський колектив, але талановитиі актори є в кожному театрі. справа не в порівняннях!
і ти ж не думаєш,що ми з дружиною змагаємось,хто кращу виставу зробить все робиться взаємно
вибач, я зовсім не хотіла нікого образити, і абсолютно згодна, що талановита молодь є скрізь, просто я робила висновок не по окремим акторам, а загалом. Можливо, я недооцінюю "Первоцвіт" із-за того, що майже зовсім не бачила їх вистав, лише окремі епізоди
Цитата:
але я ще не зробив такої вистави, як була "Зона". "Незнакомка". або "Великий льох"
наскільки розумію, це вистави "Первоцвіту", про які я вперше чую... не те, щоб їх бачити.
Тому ще раз перепрошую.
"Тримай звязок зі мною, завтра вийдемо в еТер"
Natashka
Форумчянин
Номер: 1131
З: Україна, Прилуки
Зареєстрований: 29 серпня 2009 р.
Попереджень: 0