Ви не можете бачити результати опитування поки не проголосуєте самі!
Опитування відкрите 1 грудня 2009 р.
Обмежень по часу немає.
Пройшло 5469 днів.
Кількість повідомлень, необхідних для прийняття участі в опитуванні: 10
Кількість днів проведених на сайті, необхідних для прийняття участі в опитуванні: 5
СНE, я ж тільки за духовність! А щодо фінансів, то Ви поспішили з висновком: як Ви можете знать, що в мене "на уме", коли ми з Вами навіть не знайомі ?
Женщина в принципе может и промолчать...но дело в том...что у женщины нет такого принципа!
Artemiy
Постоялець
Номер: 359
Зареєстрований: 16 січня 2008 р.
Попереджень: 0
Нагороди:
А цікаво, якщо ми, форумчани, проголосуємо за створення Муніципального театру, це якось вплине на процес? Ну, наприклад, вразить представників міськради ? До речі, а чому саме "муніципальний" театр? Я не фахівець, тож ніяк не розберусь, чи не пов‘язано це із фінансовою специфікою ? А ТЕАТР - ЦЕ ПРИХИСТОК ДЛЯ ДУШ, ОБШАРПАНИХ СЬОГОДЕННЯМ
Насправді Ви праві. тут є одна заковика за поняттям "Муніципальний". Такий статус говорить про те, що фвін фінансується з бюджету міста. Є ще статус и державного інаціонального. про останній нема. що й говорити - це Еталони(мають бути міжнародного рівня)їх, здається. лише по три на кожний вид тетру в Україні(там Нацональна опера, нац балет, нац драматичний театрі т.д.), а от всі решта театрів (обласні і майже всі в Києві) це державні театри. вони фінансуюються з державного бюджету. от наприклад Ніжинський театр ім.Коцюбинського - державний і всі театри в Чернігові мають такий статус.
ТАк статус муніципального - це перший крок - далі фестивалі професійних театрів, де потрібно отримувати призи, щоб потім добиватися статусу державного театру!
Я уверяю тебя если бы ты побывала в нежинском театре(или то что им называется), поменяла бы мнение. Здесь нужно ратовать за качественный и современный продукт, а не за отбывание номера и существование для галочки.
Hasta la Victoria Siempre
Artemiy
Постоялець
Номер: 359
Зареєстрований: 16 січня 2008 р.
Попереджень: 0
Нагороди:
Цитата: Зрештою, хіба наше місто гірше від Ніжина?
Я уверяю тебя если бы ты побывала в нежинском театре(или то что им называется), поменяла бы мнение. Здесь нужно ратовать за качественный и современный продукт, а не за отбывание номера и существование для галочки.
За ніжин згоден, але на даний час за це й ведеться боротьба. І НОвий театр працює в першу чергу на якість продукту. Але якщо не буде підтримки розвитку, то є шанс втратити колектив для міста от і все
СНЕ, ну так я ж і наголосила, що Прилуки не гірші за місто Ніжин, а кращі. І колектив "Нового театру" на чолі зі своїм режисером заслуговує на достойне визнання!
Женщина в принципе может и промолчать...но дело в том...что у женщины нет такого принципа!
LIOSHA
Юний флудер
Номер: 732
Зареєстрований: 31 грудня 2008 р.
Попереджень: 6
Нагороди: