ІСП «ТІМ» представляє акційний тариф на 2010 рік зі швидкістю 10 Мбіт/с всього за 150 грн на місяць!
10 Мбіт/с на цей день не надає і не здатен надати жоден провайдер у регіоні!
Абонентам надається швидкість 10 Мбіт/с перші 30 ГБ трафіку на місяць. Після вичерпання 30 ГБ
трафіку швидкість зменшується до 1 Мбіт/с. Строк дії акційного пакету – до 31 грудня 2010 року включно.
Увага АКЦІЯ!
Знижка 50% при підключенні для абонентів, що подали заявки з 12 грудня по 31 січня!
Увага АКЦІЯ!
Безкоштовне підключення для абонентів, які переходять до нас від іншого провайдера до кінця січня!
Увага ПАРТНЕРСЬКА ПРОГРАМА!
Розпочата партнерська програма для спрощення процедури підключення до мережі Інтернет нових абонентів. Кожен існуючий абонент може взяти участь у програмі на взаємовигідних умовах. Відтепер у Вас є можливість у зручний для Вас час самостійно реєструвати заявки на підключення прямо на нашому сайті у розділі БІЛІНГ / ПАРТНЕРСЬКА ПРОГРАМА.
За кожне підключення залученого Вами клієнта Ви отримуєте грошову винагороду на свій особовий рахунок у розмірі 30 грн.
УВАГА!
ІСП «ТІМ» представляє Безлімітні тарифні плани Turbo*
* Перехід на тарифні плани Тurbo для існуючих абонентів коштує 30 грн.
Детально на www.tim.ua та за телефоном 3-12-56
-----
Повідомлення редагувалося 2 разів. Останнє редагування: OLEX (18 грудня 2009 р., 19:58:56)
foksy
Старожил
Номер: 145
З: Украина, PRK-city
Зареєстрований: 7 липня 2007 р.
Попереджень: 2
Нагороди:
Если фильм на 30-50 гб смотреть на 22 дюймом мониторе в компьютерные колонки.Тогда не рубите с плеча провайдера.А задайте вопрос хто прав, а хто ........???А 30 гб - это не так уж и мало.А если
Цитата:
К тому же планируется сделать кнопку управления скоростью на сайте в личном кабинете. Тоесть вы сможете сами включать большую скорость когда она вам необходима.
Мне кажется это справедливо.
Это просто ,,,,,,ЗЕ БЕСТ,,,,,,Вы получаите лишних 14 Гб инфы, это для торрента.А простым пользователям, скорость от которой они будут в шоке.
limon
Форумчянин
Номер: 1309
Зареєстрований: 26 грудня 2009 р.
Попереджень: 0
Нагороди:
А реально ли подключиться к вашей сети за пределами города, например в с. Манжосовка, Дедовцы, Егоровка. Напишите сколько будет стоит. Плиз!!!!!!!!!!!
Я до сих пор не пойму почему они до сих пор не сделают вай фай? и реализовать думаю проще чем тянуть кучу кабелей, да и стоимость подключения конечного пользователе будет в разы меньшей!
ЗЫ: если в Январе не сделают в частном секторе в городке вай фай - прийдется ОГО подключать или интертелеком
ІСП «ТІМ» представляє акційний тариф на 2010 рік зі швидкістю 10 Мбіт/с всього за 150 грн на місяць!
10 Мбіт/с на цей день не надає і не здатен надати жоден провайдер у регіоні!
Ну не знаю о каком регионе речь... Нежин от Прилук 50 км, но там тарифы 100 Мбит/с и давно, а 10 Мбит/с наверное уже пару лет как раздают и без всяких ограничений на количество скачаных Гб. Еще и Яндексные ресурсы там бесплатно и Вконтакте. Хочу спросить почему у нас в Прилуках такого нету? неужели нельзя сделать ? Я как поступила в универ подключилась и теперь как домой приезжаю, то по сравнению с Нежином у меня скорость намного меньше. Неужели у нас такие тарифы и скоростя нельзя сделать?